Simona Maxim, in cantonament la Udine

Magazin Salajean 30 decembrie 2009 0

Simona Maxim, in cantonament la Udine

Atleta de origine zalauana, legitimata la CSU Galati, se afla in Italia din 19 decembrie, sambata urmand sa revina in orasul de la poalele Mesesului

Dupa incheierea ultimului concurs, Campionatele Nationale de cros, unde a ocupat locul cinci la individual si a castigat medalia de argint cu echipa CSU Galati, atleta de origine zalauana, Simona Maxim, legitimata in prezent la clubul galatean, a efectuat un stagiu de pregatire, mai mult pentru refacere, la Baile Felix.

Dupa 12 zile petrecute aici, Simona Maxim a plecat in Italia, la Udine, pentru un nou cantonament care se va incheia sambata. Am ales acest loc pentru ca e vreme buna aici, fara zapada si ma pot antrena mai bine, a precizat sportiva. Aceasta a mai precizat ca a muncit mult in acest an, insa a fost urmarita de ghinion.

M-am pregatit mult tot anul, dar pe langa pregatirea facuta am avut nevoie si de putin noroc, care, din pacate, nu a fost de partea mea, pentru ca am pierdut medaliile pe ultimul kilometru si la maraton si la semimaraton. In 2010 vreau sa renunt la probele lungi si sa incerc sa-mi indeplinesc baremul pentru Campionatele Europene de alergare pe pista. La maraton si semimaraton voi alerga doar pentru a obtine o medalie cu echipa.

Tot in acest an, Simona Maxim a mai obtinut locul patru la individual, la Campionatul National de maraton, pierzand medalia de bronz pe ultimul kilometru. Urmatorul concurs pentru atleta zalauana va avea loc in luna februarie, la Baile Felix, Campionatul National de cros, care va fi si selectia pentru Balcaniada.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »