Simona Maxim a câştigat semimaratonul de la Piacenza

Marius Morar 6 martie 2013 1
Simona Maxim a câştigat semimaratonul de la Piacenza

Legitimată în prezent la Steaua Bucureşti, atleta zălăuană Simona Maxim a reuşit o cursă foarte bună la primul său concurs din acest an, semimaratonul de la Piacenza.

Fosta atletă a CSM Zalău s-a clasat pe primul loc la finalul cursei de 30 de kilometri, reuşind să obţină şi un timp foarte bun, o oră, 14 minute şi 47 de secunde. “Mă bucur mai mult pentru timpul înregistrat, decât pentru locul pe care l-am ocupat la final. Anul trecut am mai reuşit un timp atât de bun, la Campionatul Naţional de semimaraton, de la Oradea. Acest concurs a fost o verificare pentru maratonul de la Rotherdam, din luna aprilie”, ne-a precizat atleta zălăuană.
Poziţia a doua a fost ocupată de Stefani Eliza, care a încheiat cursa cu timpul de o oră, 14 minute şi 51 de secunde. Podiumul a fost completat tot de o atletă din Italia, Iozzia Ivana, care a înregistrat timpul de o oră, 18 minute şi 12 secunde.
În prima lună a acestui an, Simona Maxim s-a pregătit la Băile Felix, continuând antrenamentele la Snagov până la semimaratonul de la Piacenza.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. cititor 7 martie 2013 at 13:20 - Reply

    Semimaraton pe 30 de km ?! 1 ora, 14 min,47 sec
    pe 30 de km ? Am impresia ca scrieti doar pentru prosti ! Din pacate mai sunt si cunoscatori de meserie !

Lasa un Raspuns »