Simleuanul Liviu Antal s-a transferat la FC Vaslui

Magazin Salajean 15 iunie 2012 0

Simleuanul Liviu Antal s-a transferat la FC VasluiDupa trei ani petrecuti la Otelul Galati, club cu care a castigat primul titlu de campiona a Romaniei si a debutat in Liga Campionilor, fotbalistul simleuan s-a despartit de clubul moldav, semnand vineri dupa-amiaza un contract cu FC Vaslui.

Ma bucur ca am ajuns din nou la o echipa care joaca in cupele europene si sper sa-mi fac treaba cat mai bine la Vaslui. La Galati au fost trei ani frumosi, cu bune, cu rele si ma bucur ca am reusit sa devin campion cu aceasta echipa. Sunt insa un jucator profesionist si trebuie sa-mi vad de drumul meu in viata. Le multumesc celor de la Otelul pentru tot ce au facut pentru mine, dar cred ca si eu mi-am facut datoria fata de echipa, ne-a declarat, in exclusivitate, mijlocasul simleuan.

Antal a avut si alte oferte, insa a precizat ca cea de la Vaslui a fost cea mai tentanta. Puteam sa ajung si acum la unul dintre cele trei mari cluburi din Romania, Steaua, Dinamo sau Rapid, dar oferta donului Porumboiu a fost cea mai buna.

Odata cu Liviu Antal, la FC Vaslui a ajuns si Salagean, un alt jucator de la Galati, originar din Satu Mare. Cei doi au efectuat miercuri primul antrenament cu noua formatie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »