Şimleuanul Liviu Antal, cel mai bun jucător din Liga I

Liviu Antal, şimleuanul care evoluează la FC Vaslui, traversează o perioadă foarte bună în carieră, fiind considerat cel mai bun jucător al turului în Liga I.

Atacantul de 24 de ani a marcat 11 goluri în prima parte a campionatului, la fel ca Eric, de la Pandurii Târgu Jiu. Antal a marcat un gol şi împotriva Rapidului, dar rezultatul a fost anulat după retrogradarea giuleştenilor.
Cinci din cele 11 goluri au fost marcate din penalty, iar celelalte din acţiune, unele fiind extrem de spectaculoase.  Pe lângă cele 11 reuşite, Antal a avut o contribuţie majoră la multe din celelalte goluri marcate de vasluieni în turul campionatului. Şimleuanul şi-a început recitalul în etapa a III-a, cu două reuşite împotriva celor de la CFR Cluj, iar în etapa a VIII-a a înscris din penalty, în remiza 1 – 1 cu FC Braşov. În etapa a XI-a a urmat un nou penalty transformat, împotriva celor de la Corona Braşov, iar în etapa a XII-a a înscris, din nou, din lovitură de pedeapsă, în poarta Universităţii Cluj. În etapa a XIII-a, Vaslului a obţinut un succes extrem de important pe terenul Pandurilor, iar Antal a marcat ambele goluri care au adus victoria vasluienilor. Etapele 15, 16 şi 17 au fost la fel de bune pentru fotbalistul de sub Măgura, care a mai marcat câte un gol împotriva Petrolului, Oţelului şi Ceahlăului.
Ultimul gol a fost marcat din penalty, împotriva echipei Dinamo, meci încheiat cu scorul de 1 – 1.
Explozia din prima parte a campionatului i-ar putea aduce şimleuanului convocarea la echipa naţională, pentru care a mai evoluat doar în 2011. „Tot timpul mă gândesc la naţională. Pot spune că este obiectivul meu primordial”, a declarat Antal.

Sursa foto: Fanatik.ro

 

6 Thoughts to “Şimleuanul Liviu Antal, cel mai bun jucător din Liga I”

  1. Zalauan

    Ma Marius, tu scrii ca si radio Erevan.
    In titlu scrii ca Antal este cel mai bun jucator din liga I, apoi in articol scrii ca asa il considera, nu se stie cine.
    In realitate, fotbalistul anului in Liga I a fost declarat Bourceanu de la Steaua.
    Mai mentionez ca, dupa alte anchete, cel mai bun a fost Chiriches, de la Totenham.

  2. Anonim

    Zalauanule, tu crezi ca Totenham e in Romania?

  3. Anonim

    HAI BARJAC DA COPY-PASTE!

    1. Anonim

      UNUL CARE IL TOT COPIAZA PE MORAR!

  4. marius

    Nimeni nu s-a referit la cel mai bun fotbalist al anului 2013. Antal este considerat de catre specialisti cel mai bun jucator al turului in Liga I, asa cum tot niste specialisti l-au considerat si pe Bourceanu cel mai bun fotbalist al anului.

Leave a Comment