Şimleuanul Liviu Antal, aproape de un transfer în Rusia

Sălăjeanul care devenit campion al României cu Oţelul Galaţi este foarte aproape de un transfer în Rusia, potrivit site-ului stiridesport.ro. Şimleuanul Liviu Antal, care evoluează din 2012 la FC Vaslui ar putea evolua înepând din acest an pentru formaţia Anji Mahacikala, dacă preşedintele Adrian Porumboiu va da curs ofertei primite.

Suma oferită de clubul rus în schimbul jucătorului şimleuan nu a fost făcută publică, dar se pare că aceasta este undeva la aproximativ un milion de euro.
Antal este golgeterul la zi în Liga I, cu 11 goluri marcate, după ce reuşita din meciul cu Rapid a fost anulată odată cu retrogradarea „giuleştenilor”.
La Anji Mahacicala a evoluat în trecut şi fostul atacant de la CFR Cluj, Lacina Traore, iar până la începutul sezonului trecut, formaţia rusă era antrenată de Guus Hiddink. Printre jucătorii care au evoluat în trecut la Anji se numără Willian, fostul elev al lui Mircea Lucescu la Şahtior, care joacă acum pentru Chelsea, Lassana Diarra, Alexandr Kokorin, Igor Denisov şi Iuri Jirkov, toţi internaţionali ruşi, care au ajuns sub comanda lui Dan Petrescu, la Dinamo Moscova.
Anji Mahacikala ocupă ultimul loc în campionatul rus după 19 etape, cu opt puncte acumulate, neavând nicio victorie.

Leave a Comment