Şimleuanul Ioan Laslo, campion la peste 50 de ani

Chiar dacă a trecut de pragul celor 50 de ani, culturistul şimleuan Ioan Laslo a obţinut o serie de rezultate notabile şi în anul 2014

Ioan Laslo a obţinut o serie de rezultate remarcabile în 2014, performanţe cu care instructorul CS Gold Gym Şimleu Silvaniei se poate mândri, mai ales că acesta a trecut de pragul celor 50 de ani. În luna mai, Ioan Laslo a devenit campion naţional la bodybuilding clasic în cadrul Campionatului Naţional de culturism, body-fitness, bikini, fitness şi bodybuilding clasic organizat la Oradea. Culturistul şimleuan a reuşit să urce pe podium şi la Cupa României, obţinând medalia de bronz în proba de bodybuilding la categoria plus 50 de ani.
„Încerc să mă menţin într-o formă cât mai bună şi să fiu un exemplu pentru sportivii care-mi calcă pragul clubului. Privind partea cealaltă, a substanţelor interzise, cu care eu sunt total împotrivă, le recomand tuturor practicanţilor de culturism să nu folosească acele substanţe interzise, fiindcă vor ajunge la o vârstă înaintată, când există riscul să apară anumite probleme de sănătate. Practicat, la nivel de performanţă, culturismul este un sport foarte greu şi costisitor, sportivii au nevoie de suplimente nutritive şi de vitamine, dar nu de substanţe interzise”, a afirmat Ioan Laslo.
CS Gold Gym Şimleu Silvaniei împlineşte în această vară 25 de ani de la înfiinţare. „În acest an vom împlini 25 de ani de la înfiinţare, perioadă în care nu ne-a fost deloc uşor să ajungem şi să ne menţinem în elita culturismului românesc. Tot timpul am încercat să pregătesc cât mai bine sportivii legitimaţi la club, pentru a putea participa la competiţiile cuprinse în calendarul naţional. Cred că în cei 25 de ani de activitate am obţinut rezultate cu care oraşul Şimleu Silvaniei şi judeţul Sălaj se pot mândri”, a mai precizat instructorul clubului de sub Măgura.
Ioan Laslo a fost inclus la finalul anului 2014 în clasamentul celor mai buni sportivi ai judeţului, ocupând poziţia a şasea la disciplinele neolimpice, după Călin Marincaş, Iulia Cliţan, Pal Brigitta, Dan Chiş şi Cristian Pop.

Leave a Comment