Simleuanul Antal, desemnat jucatorul meciului in partida de la Bistrita

Magazin Salajean 20 octombrie 2010 0

Simleuanul Antal, desemnat jucatorul meciului in partida de la Bistrita

Mijlocasul liderului din Liga I, Liviu Antal, a fost desemnat jucatorul meciului la finalul partidei de la Bistrita. Simleuanul a inscris primul gol al otelarilor, in minutul 67, la scorul de 1 – 0 pentru Gloria, apoi a urmat golul victoriei, inscris de Viglianti, in minutul 83, din penalty. La marca-rea golului, Liviu Antal si-a ridicat tricoul de joc, pentru a arata mesajul pregatit pentru mama sa, care a implinit 42 de ani in ziua meciului: La multi ani, mama!. Fotbalistul nascut la poalele Magurii este la al doilea gol in actualul sezon pentru echipa lui Dorinel Munteanu.

Are tatuaj cu familia

Plecat de langa familie de cand avea doar 11 ani, Liviu Antal este de parere ca adolescenta traita printre straini l-a facut sa simta din plin cat de importanta este familia, astfel ca de cate ori are ocazia le arata tuturor cat de mult isi pretuieste mama, tatal si sora. De curand, mijlocasul Otelului si-a facut un tatuaj cu portretele lor pe partea dreapta a abdomenului.

Primul antrenor al lui Antal a fost Vasile Pasca, la Mobila Simleu Silvaniei, dupa care simleuanul a evoluat la LPS Oradea. Inainte de a ajunge in Liga I la Otelul Galati, Liviu Antal a mai trecut pe la Concordia Chiajna si FCM Targu Mures.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »