Simleuanul Antal a debutat cu gol la FC Vaslui

Magazin Salajean 25 iunie 2012 0

Simleuanul Antal a debutat cu gol la FC Vaslui

Presedintele Vasluiului, Adrian Porumboiu, pare sa fi facut o alegere buna in aceasta vara, cand a decis sa-l tansfere de la Otelul Galati pe mjlocasul simleuan Liviu Antal. Aflat in cantonament in Austria cu galben-verzii, fotbalistul salajean a fost introdus in teren inca din startul partidei de antrenorul Augusto Inacio, in primul meci amical al Vasluiului, sustinut joi. Evolutia acestuia a fost pe placul tehnicianului portughez, mai ales ca Antal a marcat golul prin care gruparea moldava a reusit sa se impuna in primul amical al verii, impotriva campioanei Albaniei, Ks Skenderbeu.

In minutul 40 al partidei, dupa o faza ca la carte, pornita de la Wesley, Antal a reusit sa-l invinga pe portarul albanezilor, cu un sut de la aproximativ 10 metri, dupa o centrare venita de pe partea dreapta de atac, de la Milanov. Cand te antrenezi la capacitate maxima nu poate fi usor indiferent cu ce antrenor sau echipa te antrenezi. Colegii m-au primit foarte bine si sper sa nu-i dezamagesc in campionat. Pe multi dintre ei i-am cunoscut dinainte, chiar daca am fost adversari. La Galati am petrecut trei ani frumosi, am avut un colectiv extraordinar, dar viata merge inainte, suntem jucatori profesionisti, a declarat Antal, dupa cateva zile de cantonament.

FC Vaslui a inceput in urmatoarea formula: Straton – Milanov, Varela, Constantin, Salageanu, Antal, NDoye, Wesley, Sanmartean, Cordos, Stanciu. In partea secunda au mai evoluat: Cerniauskas, Hugo Luz, Heil, Canu, Popovici, Costin, Zsiga, Buhaescu.

Va reamintim ca Liviu Antal s-a tranferat in urma cu doua saptamani la FC Vaslui, fotbalistul simleuan declarandu-ne ca oferta facuta de presedintele Adrian Porumboiu a fost una tentanta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »