Simleu Silvaniei, gazda turneului de promovare in Divizia A1 de volei

Magazin Salajean 26 aprilie 2012 0

Simleu Silvaniei, gazda turneului de promovare in Divizia A1 de volei

Phoenix Simleu Silvaniei este tot mai aproape de a incepe un nou concert pe prima scena a voleiului romanesc

Clasata pe locul doi la finalul actualului sezon al Diviziei A2 Vest, CS Phoenix Simleu Silvaniei a obtinut calificarea la turneul de baraj pentru promovarea in Divizia A1, alaturi de ocupanta primului loc, LPS CSS Bihorul Oradea. Din Seria Est se cunoaste doar prima calificata, Stiinta Bacau, cea de-a patra echipa calificata la turneu urmand sa se decida intre CSM Suceava si Dacia Buzau. Dupa primul meci, formatia suceveana conduce cu scorul de 3 – 1, iar al doilea meci a fost programat ieri, dupa inchiderea editiei. Este clar ca sansele la promovare au crescut odata cu castigarea dreptului de a organiza turneul la Simleu Silvaniei. Ne-am dorit mult acest lucru si l-am obtinut. Ne dorim si mai mult sa avem o evolutie buna la turneul de promovare si sa accedem in Divizia A1, obiectiv pe care ni l-am si propus la inceputul sezonului. Sansele sunt egale pentru toate cele patru echipe inaintea inceperii turneului, insa am cateva informatii despre toate adversarele si toate sunt echipe abordabile, ne-a precizat Mircea Abraham, antrenorul echipei Phoenix.

Voleibalistii simleuani vor continua pregatirile pana la turneul de promovare, antrenorul Mircea Abraham precizand ca echipa sa va sustine saptamanal cate un amical, cu echipe din Divizia A1. Phoenix Simleu Silvaniei a jucat ieri la Cluj, impotriva Universitatii, urmand ca saptamana viitoare sa sustina un joc de verificare pe teren propriu, in fata Unirii Dej, iar peste doua saptamani, un amical cu Stiinta Explorari Baia Mare.

Turneul de promovare in Divizia A1 este programat in perioada 18 – 20 mai, in sala de sport a Grupului Scolar Ioan Ossian din Simleu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »