Simleu Silvaniei dispare de pe harta fotbalului romanesc

Magazin Salajean 17 ianuarie 2011 0

Simleu Silvaniei dispare de pe harta fotbalului romanesc

Asa cum v-am anuntat in exclusivitate inca de saptamana trecuta, FC Silvania Simleu Silvaniei nu va mai continua in Liga a II-a. Acest lucru il stiau inca de pe atunci atat primarul Septimiu Turcas, cat si principalul finantator Mitica Ardelean. Eu am avut o discutie cu domnul Dumitru Ardelean si dansul mi-a spus ca nu se mai implica la echipa. Avand in vedere ca dansul este actionar majoritar, situatia este cat se poate de clara. Imi pare rau pentru ca oameni ca Mitica Ardelean se nasc o data la o suta de ani. Este clar ca singuri nu vom putea sustine echipa. Pe luna decembrie nu am mai alocat nici acea suma de 30.000 de lei, pentru ca dupa ce mi-a spus domnul Ardelean ce a hotarat am zis ca nu are rost sa aruncam niste bani publici, ne-a declarat edilul Simleului in data de 4 ianuarie.

Nici dupa ce l-am contactat telefonic pe principalul finantator lucrurile nu pareau sa stea altfel. Daca domnul Gurzau v-a spus ca se continua, atunci credeti-l pe el. Pe mine nu ma mai sunati!, au fost cuvintele lui Dumitru Ardelean.

Presedintele Ioan Gurzau o tinea insa pe a lui: Am avut o discutie in care s-a hotarat sa continuam. Domnul Mitica a spus ca ramane la echipa, iar in aceste conditii va ramane alaturi de noi si Primaria.

A fost insa o chestie de timp, fiindca vineri dimineata, presedintele Ioan Gurzau nu a mai avut ce sa faca si a fost nevoit sa anunte si el ca FC Silvania nu mai poate continua in al doilea esalon. Principalul finantator a anuntat ca se retrage de la echipa. Primarul a spus ca ramane alaturi de echipa doar daca continua si domnul Ardelean. Simleul dispare de pe harta fotbalului romanesc, a fost afirmatia facuta de Ioan Gurzau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »