Simex Şimleu Silvaniei, la un pas de play-off-ul Campionatului Naţional de fotbal tenis

Etapa a VIII-a a Campionatului Naţional de fotbal tenis a programat vineri partida dintre Simex Şimleu Silvaniei şi JSF Cluj. Formaţia clujeană ocupa poziţia secundă în clasament înaintea acestui duel, în timp ce Simex s-a situat pe locul patru, la patru puncte în faţa celor de la Futnet Timişoara.
Echipa din Şimleu Silvaniei venea după un alt succes obţinut pe teren propriu, 5 – 0 în faţa echipei de juniori Tengo Salonta, însă adversarul de vineri a fost mult mai valoros. Cu toate acestea, şimleuanii au dat dovadă de o mobilizare exemplară, reuşind să se impună cu scorul de 3 – 2. Victoria şimleuanilor a venit la capătul unui meci atractiv şi echilibrat, în urma căruia, Emil Borz şi compania au dat dovadă că au un cuvânt de spus în competiţia naţională de fotbal tenis.
După victoria de vineri, Simex Şimleu Silvaniei este ca şi calificată în play-off-ul Campionatului Naţional, mai ales că mai are de disputat şi o restanţă cu Futnet Timişoara, formaţie situată pe locul cinci în acest moment, la 12 puncte în spatele şimleuanilor.
Din sezonul regulat mai sunt de disputat două etape, Simex Şimleu Silvaniei urmând să evolueze în 16 septembrie pe terenul liderului Tengo Salonta, iar în 23 septembrie să primească vizita echipei Victory Cluj. Restanţa cu Futnet Timişoara este programată în data de 30 septembrie.
Simex Şimleu Silvaniei: Emil Borz, Adrian Gheţe, Silviu Crişan, Doru Sabău şi Garbacz Szilard.

Leave a Comment