Simex Şimleu Silvaniei este noua vicecampioană naţională la futnet

Tradiţia futnetului continuă la Şimleu Silvaniei, echipa formată din Emil Borz, Silviu Crişan, Codruţ Ardelean şi Mihai Tătar participând şi în acest an la Campionatul Naţional de Futnet.

Finala competiţiei a avut loc duminică, în Cluj-Napoca, la Colegiul Energetic, iar adversara şimleuanilor a fost Victory PSG Cluj-Napoca, formaţie ce l-a avut în componenţă şi pe Alin Bălan, desemnat cel mai bun jucător din lume la ultima ediţie a Campionatului Mondial.

Finala a cuprins trei meciuri, la simlplu, la dublu şi la triplu, iar clujenii au câştigat cu 3 – 0 finala cu formaţia de la poalele Măgurii. Şimleuanii au avut, însă, şi momente bune pe parcursul jocului, conducând cu 1 – 0 la seturi în meciul de dublu.

Chiar dacă a cedat finala Campionatului Naţional, Simex Şimleu Silvaniei rămâne una dintre forţele futnetului românesc, devenind vicecampioană naţională, după ce, în 2018, a câştigat medalia de bronz.

În urma câştigării Campionatului Naţional, clujenii au obţinut dreptul de participare la Cupa Mondială de Futnet din 2020.

 

One Thought to “Simex Şimleu Silvaniei este noua vicecampioană naţională la futnet”

  1. Anonim

    Ce rahat de sport mai este si asts? Asa sa ne aflam in treaba ….?

Leave a Comment