Silvania Cehu Silvaniei, câştigătoarea surpriză a „Cupei AJF”

Ediţia din acest an a „Cupei AJF” a adunat puţine echipe la secţiunea Liga a IV-a, doar trei, acestea duelându-se după sistemul „fiecare cu fiecare”. Silvania Cehu Silvaniei, Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei sunt cele trei participante, Olimpic Bocşa nemaiparticipând la eveniment, chiar dacă a confirmat prezenţa.

Surprinzător, una dintre candidatele la titlul de campioană judeţeană în Liga a IV-a, Rapid Jibou, a pierdut ambele partide susţinute. În primul duel, cel cu Someşul Someş Odorhei, echipa pregătită de Emil Ionaş a cedat cu 2 – 3, iar în faţa celor de la Cehu Silvaniei a pierdut cu 1 – 3. Silvania Cehu Silvaniei a câştigat la limită, scor 2 – 1 şi partida cu Someşul Someş Odorhei, câştigând astfel Cupa AJF după două ediţii în care a fost câştigată de Unirea Mirşid.

„În ciuda faptului că au fost echipe puţine în Liga a IV-a, cred că a fost o competiţie reuşită atât la nivel de seniori, cât şi la categoria juniori. În Liga a V-a s-au înscris 21 de echipe, ceea ce este un lucru îmbucurător”, ne-a declarat

În Liga a IV-a juniori au fost înscrise patru echipe, competiţia fiind câştigată de Rapid Jibou, urmată de ASFC Chieşd, Dumbrava Gâlgău şi Someşul Someş Odorhei.

Toate echipele participante au primit din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj cupe, diplome şi mingi, iar ocupantele primul lui la fiecare categorie au primit şi medalii.

La categoria Liga a V-a s-au desfăşurat meciurile din trei grupe, A, C şi D, urmând ca în 8 februarie să aibă loc partidele din grupa B, iar o zi mai târziu, fazele finale. Din cele trei grupe s-au calificat echipele: Unirea Mirşid, Cetatea Valcău, AS Craca Jac, Venus Giurtelec, Stejarul Sâg şi Bănişor Peceiu.

One Thought to “Silvania Cehu Silvaniei, câştigătoarea surpriză a „Cupei AJF””

  1. Anonim

    Astia nici nu sunt din Cehu Silvaniei!!!

Leave a Comment