Silvania a castigat si al doilea amical

Magazin Salajean 6 august 2010 0

Silvania a castigat si al doilea amical

Dupa 4 – 2 in partida cu ACU Arad, simleuanii au castigat si meciul cu Sanatatea Cluj, revenind de la 0 – 1

Sanatatea Cluj – FC Silvania 1 – 3 (1 – 0)

Pentru FC Silvania au marcat: Mihai Bode (min. 15), Raul Crisan (min. 30), Cristian Prodan (min. 75)

Partida de verificare dintre FC Silvania Simleu Silvaniei si Sanatatea Cluj (Liga a III-a) s-a desfasurat la Cluj-Napoca, pe terenul celor de la Sanatatea. Clujenii au inceput mai bine meciul, reusind sa deschida scorul dupa numai trei minute de joc, dupa o lovitura de colt. Cateva minute mai tarziu, FC Silvania a beneficiat de o lovitura de pedeapsa, ratata de George Petcut. In minutul 15, Mihai Bode a restabilit egalitatea, inscriind astfel primul sau gol pentru FC Silvania.

Scorul pauzei a fost stabilit in minutul 30, de fundasul Raul Crisan. Si dupa revenirea de la vestiare, tot oaspetii au fost cei care au dominat jocul, iar in minutul 75, Cristian Prodan a inscris pentru 3 – 1, stabilind scorul final. Pe parcursul jocului, antrenorul Adrian Anca i-a introdus in teren pe toti jucatorii pe care i-a avut la dispozitie, insa a precizat ca abia dupa meciul de maine, de la Nyregyhaza, va creiona lotul cu care FC Silvania va aborda noul sezon. Este un inceput bun, insa cautam in continuare jucatori. Daca Iuhas nu isi va rezolva situatia la U Cluj, va trebui sa aducem un fundas stanga si mai am nevoie de un fundas central si un atacant. Dupa meciul din Ungaria vom creiona si lotul, pentru a putea lucra la omogenizare in urmatoarele doua saptamani, ne-a declarat antrenorul Anca.

Adversara de maine a simleuanilor, Nyregyhaza, evolueaza in Liga a II-a ungara, meciul urmand sa inceapa la ora 11.

FC Silvania: Emil Stef – Dumitru Muntean, Raul Crisan, Vlad Hotico, Cristian Andor, Schwarzkopf Istvan, Lupo Lorand, Mihai Bode, Dan Gavrilescu, George Petcut si Andrei Puscas. Au mai jucat: Bogdan Miron – Cristian Prodan, Mihai Felecan, Vlad Apostolache, Vlad Pascalau, Cosmin Iuhas, Claudiu Oara, Robert Villand, Vasile Pop si Andrei Bustea. Antrenori: Adrian Anca (principal), Vasile Pasca (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »