Sighiartau s-a despartit de FC Silvania

Magazin Salajean 29 septembrie 2010 0

Sighiartau s-a despartit de FC SilvaniaAdus la FC Silvania pe ultima suta de metri, Otniel Sighiartau si-a exprimat dorinta dupa meciul de la Sibiu de a se desparti de clubul simleuan. Se pare ca jucatorul a fost deranjat de faptul ca antrenorul Adrian Anca nu l-a introdus in lotul care a facut deplasarea la Sibiu, dar nici pentru meciul din Cupa Romaniei, de miercurea trecuta cu FCM Targu Mures, gandindu-se probabil ca ii va fi foarte greu si pe viitor sa prinda un post de titular. A fost dorinta lui de a pleca. Probabil s-a gandit ca ii va fi greu sa joace in echipa de baza, daca ne-am intarit atacul si cu alti jucatori, a precizat presedintele Silvaniei, Ioan Gurzau.

Inainte de a veni la FC Silvania, Otniel Sighiartau a mai evoluat la Politehnica Iasi, Gloria Bistrita si Gloria Buzau.

Sub culorile Silvaniei, Sighiartau a evoluat in trei partide, doua in campionat (la Muresul Deva si acasa cu Petrolul Ploiesti) si una in Cupa Romaniei, la Lapusul Targu Lapus, unde a si inscris unicul sau gol pentru formatia de sub Magura.

La Deva a fost introdus in minutul 32, in locul lui Bustea, cu Petrolul a intrat pe teren in minutul 46, in locul lui Andor, iar la Targu Lapus a evoluat din minutul 52, luandu-i locul in teren lui Petcut.

In prezent, din atacul Silvaniei fac parte: Alexandru Gego, Vasile Pop, Andrei Puscas, Adrian Hadar, Dan Gavrilescu si Andrei Zagrean, ultimul fiind transferat saptamana trecuta la clubul simleuan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »