Si-au impartit victoriile

Magazin Salajean 13 octombrie 2009 0

Si-au impartit victoriile

Etapa intermediara din cadrul Campionatului National de juniori republicani, desfasurata joia trecuta, a programat si derby-ul salajean dintre Viitorul Zalau si FC Silvania. Cele doua echipe si-au impartit victoriile in mod egal, la juniori A, FC Silvania impunandu-se cu scorul de 3 – 0, iar la juniorii B, Viitorul castigand cu scorul de 5 – 1. La juniorii A, primul gol pentru FC Silvania a fost marcat de Tiberiu Tus (min. 35), iar Lazar Istvan a inscris pentru 2 – 0 in minutul 68. Cosmin Antal a inchis tabela in minutul 80, transformand o lovitura de pedeapsa pe care tot el a obtinut-o. La juniorii B Viitorul a condus cu scorul de 2 – 0 la pauza, iar in partea a doua a mai marcat de trei ori, marcatori fiind: Dacian Groze (2), Ionut Vasarhely (1) si Cosmin Bene (2).

In partea a doua, la scorul de 3 – 0, FC Silvania a beneficiat o lovitura de pedeapsa ratata de Catalin Anghel.

Gruparea pregatita de Daniel Sabau a fost la un pas de a-si trece duminica in cont un nou succes, pe terenul echipei Olimpia Satu Mare. Juniorii B de la Viitorul au condus cu scorul de 3 – 1 la pauza, insa scorul final a fost 3 – 3. Primele doua goluri au fost marcate de Andrei Lacatus, iar al treilea de Dacian Groze. La juniorii A, echipa zalauana a cedat cu scorul de 5 – 1, golul de onoare fiind marcat de Razvan Sabau. FC Silvania Simleu Silvaniei a primit duminica vizita celor de la CFR Cluj. La juniorii A, elevii antrenorului Birtalan Attila au pierdut cu scorul de 9 – 1, insa la puaza scorul era egal, 1 – 1, golul de onoare fiind inscris de Cosmin Antal.

Meciul de juniori B s-a terminat cu scorul de 2 – 0 in favoarea clujenilor. In etapa viitoare, care este programata duminica, Viitorul Zalau va evolua in deplasare, in fata echipei CFR Cluj, iar FC Silvania se va deplasa la Zalau, pentru derby-ul local cu FC Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »