Si-au asigurat prezenta in play-off

Magazin Salajean 9 martie 2010 0

Si-au asigurat prezenta in play-off

Dupa succesul de sambata, in fata celor de la Explorari Baia Mare, voleibalistii de la Remat au sanse foarte mici de a mai pierde participarea in play-off

CS Remat Zalau – Explorari Baia Mare 3 – 1 (20, 15, -16, 16)

Remat Zalau: Ciortea, Josifov, Lamb, Mads, Borota, Afloarei, Feher – libero. Au mai evoluat: Pascan, Ilies, Maries. Antrenori: Michael Warm (principal), Aurel Vlaicu (secund)

Explorari Baia Mare: Teusan, Pastean, Lazerev, Socaciu, Vanatoru, Didorciuc, Batin – libero. Au mai evoluat: Veber, Negrean, Ion. Antrenori: Marius Botea (principal), Sorin Pop II (secund)

Voleibalistii de la Remat Zalau se pot gandi deja la play-off-ul Diviziei A1, dupa ce au dispus sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3 – 1 de Explorari Baia Mare. Aflata pe locul patru, cu 34 de puncte, Remat mai are de sustinut un singur examen din prima faza a campionatului.

Avand in vedere ca Brasovul s-a retras din campionat, za-lauanii nu vor evolua saptamana viitoare, urmand sa castige cu scorul de 3 – 0, iar in ultima etapa, programata in 20 martie, vor primi vizita celor de la Torpi Targu Mures. Meciul de sambata a fost controlat de la un capat la altul de Remat, cu exceptia setului trei care le-a revenit baimarenilor.

Chiar daca baimarenii au inceput mai bine primul set, avand la un moment dat 6 – 3, zalauanii au intors repede rezultatul in favoarea lor (9 – 6), acesta marindu-se odata cu trecerea timpului. Dupa 19 – 11 si 21 – 12, baimarenii s-au apropiat pe final la cinci puncte, scorul devenind 25 – 20. In Setul doi, echipa zalauana a condus de la un capat la altul. Dupa 8 – 6 la primul timp tehnic de odihna, scorul a devenit 16 – 11 la cel de-al doilea, iar diferenta de la final a fost chiar de zece puncte (25 – 15).

In setul trei s-a mers cap la cap pana la scorul de 9 – 9, dupa care baimarenii s-au desprins decisiv si au castigat setul la 16. Rematul si-a revenit insa la timp, castigand setul patru la o diferenta de noua puncte si, totodata, meciul. Cred ca azi am facut un meci bun. A fost o partida dificila pentru ca Baia Mare este o echipa foarte organizata si disciplinata, iar la blocaj cred ca este cea mai buna din Divizia A1. Tocmai de aceea azi i-am presat cu serviciul si nu a mai contat cate servicii am gresit din moment ce presiunea era pe ei. Adriano a facut un meci bun azi, dar felicit intreaga echipa, a afirmat la finalul meciului Michael Warm. Tehnicianul zalauan a tinut sa multumeasca si publicului prezent la meci, care a incurajat echipa pe tot parcursul jocului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »