Sfarsit

Magazin Salajean 20 iulie 2007 0

Sfarsit

Dupa infrangerea suferita miercuri pe teren propriu, Somesul Ilenada a fost nevoita sa paraseasca Cupa Romaniei din prima etapa

Somesul Ileanda – Sanatatea Cluj 1 – 4 (0 – 2)

Dupa ce a castigat faza judeteana a Cupei Romaniei la fotbal, Somesul Ileanda a sustinut miercuri primul meci din cadrul fazei nationale, intalnind pe teren propriu formatia din Liga a III-a, Sanatatea Cluj. Din pacate, formatia clujeana a fost o nuca prea greu de spart pentru echipa din Ileanda care a fost nevoita sa se vada invinsa cu scorul de 4 – 1. Chiar daca inceputul de meci a fost echilibrat, oaspetii au deschis scorul in minutul 12, prin Chis, care a executat foarte bine o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri. In minutul 27 Sanatatea si-a majorat avantajul, Ghisa sutand foarte bine din afara careului de 16 metri, iar portarul Steiu, care a fost mascat de fundasi, nu a reusit sa intervina la timp. Pana la pauza tabela a ramas neschimbata cu toate ca ambele formatii au avut ocazii de a marca. La numai un minut de la reluare Somesul Ileanda a redus din handicap prin Adrian Suciu, care a scapat pe contraatac. In minutul 50 oaspetii au beneficiat de o lovitura de pedeapsa transformata de Gaspar. Tabela a fost inchisa in minutul 80, cand jucatorul clujean Chis a reusit o executie de zile mari trimitand mingea de la aproximativ 20 de metri exact in vinclul portii aparate de Steiu. In aceasta faza au avut loc 70 de meciuri, mai departe calificandu-se 35 de echipe. De mentionat faptul ca partida de la Ileanda s-a disputat in fata a peste 100 de spectatori.

Somesul Ileanda: Dan Steiu – Alexandru Bora, Flaviu Tamas, Horatiu Vida, Stelian Noje, Augustin Roman, Marius Chira, Aurelian Ghile, Gheorghe Pop, Nicolae Micle si Mihai Butuza. Au mai evoluat: Vasile Ardelean, Adrian Suciu, Andrei Bene si Andrei Popan. Antrenor: Lucian Roman.

Sanatatea Cluj: Todoran – Albu, Zah, Hoca, Molnar, Chis, Gaspar, Madru, Nicula, Ghisa si Rusu. Antrenor principal: Ovidiu Ratiu. Antrenor secund: Gheorghe Soldea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »