Set de pus in rama pentru juniorii de la CSS Zalau

Magazin Salajean 29 decembrie 2011 0

Set de pus in rama pentru juniorii de la CSS ZalauCeea ce foarte rar se intampla intr-o partida de volei, indiferent ca este vorba de juniori sau seniori, au reusit in ultima etapa din acest an voleibalistii pregatiti de Dan Predescu si Marin Silaghi.

Juniorii de la CSS Zalau nu numai ca au avut puterea sa revina de la 2 – 0 pentru gazde si sa castige meciul, dar au reusit chiar sa castige un set la o diferenta de 20 de puncte (25 – 5) in fata juniorilor de la CSS 2 UKRO Baia Mare.

Baimarenii s-au impus la 22 si la 16 in primele doua seturi, dupa care CSS Zalau a revenit si a castigat urmatoarele trei seturi la 5, la 18 si la 13.

Dupa patru me-ciuri disputate, formatia zalauana ocupa pozitia a II-a in Seria F, cu trei victorii si o infrangere.

Etapa urmatoare din cadrul Campiona-tului National de juniori I este progra-mata in data de 22 ianuarie, cand CSS Zalau va primi vizita liderului CSS LAPI Dej.

Lotul echipei CSS Zalau: Mihai Criste, Florin Ciobanu, Inte Razvan, Sergiu Pop, Raul Mastan, Dan Baltan, Mihai Ciupe, Vlad Tamba, Marius Ilies, Sergiu Pop, Bogdan Mihai, Ovidiu Muresan. Antrenori: Dan Predescu si Marin Silaghi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »