Sergiu Druhora, pe podiumul european

Magazin Salajean 20 aprilie 2011 0

Sergiu Druhora, pe podiumul europeanKarateka de la CS Vidalis, Sergiu Druhora, a demonstrat că medalia de bronz obţinută anul trecut, la Campionatul European de karate kyokushin, nu a fost o întâmplare, acesta obţinând acelaşi rezultat şi la ediţia din acest an.

După un tur liber, Druhora a întâlnit în turul doi un sportiv din Ucraina, pe care l-a învins în repriza a III-a.

Sferturile de finală l-au pus faţă în faţă cu o mai veche cunoştinţă, fostul vicecampion european, Lasha Khachapuritze, din Georgia, pe care zălăuanul l-a învins după trei reprize foarte solicitante.

Sportivul de la CS Vidalis Zalău s-a oprit în semifinale, unde a întâlnit un sportiv gazdă, din Lituania. Loviturile multiple acumulate de Sergiu în zona genunchilor şi-au spus cuvântul, iar sportivul mai puţin accidentat a acces în finală. Medalia de bronz câştigată de Sergiu reprezintă un rezultat de excepţie pentru Sălaj şi pentru România, într-o competiţie la care au luat startul 30 de ţări, este de părere antrenorul CS Vidalis, Cristian Bolduţ. Şi acesta a făcut parte din lotul României, concurând în proba de kata, unde a reuşit să se claseze pe locul cinci.

Zălăuanul a fost însă nemulţumit de maniera de arbitraj, spunând că aceştia au luat decizii eronate în ceea ce priveşte locul trei. În final nu pot să nu amintesc faptul că aceste rezultate vin pe fondul unei pregătiri pe o periodă îndelungată, pregătire suportată în totalitate de către sportivi şi antrenor. Sperăm ca anul acesta, spre deosebire de anul trecut, oficialităţile locale să recunoască rezultatul şi să răspundă pozitiv la cererea de premiere pe care o vom înainta Consiliului Judeţean şi Primăriei, a conchis Bolduţ.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »