Secund tot din Brazilia pentru Remat Zalău

Marius Morar 5 ianuarie 2013 1
Secund tot din Brazilia pentru Remat Zalău

Ziua şi transferul pentru Remat Zalău, care după ce şi-a luat coordonator a reuşit să ajungă la o înţelegere şi cu un secund, tot din Brazilia.
Este vorba de Paulo Anchieta pe numele complet Paulo Anchieta Veloso Pinto, care a jucat în Europa pentru formaţii din Spania, Italia, Rusia şi Polonia. Reamintim că ieri, campioana a semnat cu coordonatorul brazilian Cavalari Marcos Barbosa.
Cine este Paulo Anchieta
-Are 36 de ani şi 1,99 înălţime şi evoluează pe postul de secund. A jucat la multe echipe, printre cele mai importante numărându-se Almeria (Spania), Stilcasa Salento d’Amare Taviano (Italia), Dinamo Yantar Kaliningrad (Liga a doua din Rusia) şi AZS UWN Olszty (Polonia). În sezonul trecut nu a evoluat pentru nicio formaţie. În sezonul 2009-2010 a fost al patrulea jucător ca procentaj în preluare din campionatul polonez.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nicu 6 ianuarie 2013 at 13:05 - Reply

    deci, luam un jucator care nu a jucat un sezon?Bravos natiune.

Lasa un Raspuns »