Secţia de lupte de la CSM Zalău a rămas fără antrenor: Ciprian Stanciu şi-a dat demisia

Magazin Salajean 10 martie 2011 0

Secţia de lupte de la CSM Zalău a rămas fără antrenor: Ciprian Stanciu şi-a dat demisia

După 27 de ani, Ciprian Stanciu şi-a încheiat activitatea la CSM Zalău, însă antrenorul de lupte nu s-a despărţit în condiţii tocmai normale de conducerea clubului

Antrenor al Clubului Sportiv Municipal Armătura Zalău (actualmente CSM Zalău) din 1984, Ciprian Stanciu şi-a încheiat colaborarea cu clubul zălăuan de mai bine de două săptămâni. Acesta s-a pensionat în luna iulie a anului trecut, după care a început o muncă voluntară la club, încheiată în luna februarie a acestui an. După ce am ieşit la pensie am mai primit bani doar de la Asociaţia Judeţeană de Lupte Libere. M-am săturat şi eu să tot merg ca milogul în fiecare lună să le cer bani. Cei de la Asociaţie m-au ajutat tot timpul, dar nu pot să facă acest lucru la infinit. Anul trecut m-am înţeles cu domnul Silviu Mureşan să rămân să fac muncă voluntară, tocmai în ideea că va găsi o soluţie pentru a rămâne şi din acest an la club. Mi-aş fi dorit şi-mi doresc şi acum să continui, dar nu pot face în continuare muncă voluntară. Îmi pare rău pentru acei copii cu care am lucrat foarte mult şi cu care în acest an aveam gânduri mari, ne-a declarat Ciprian Stanciu.

De cealaltă parte, directorul Silviu Mureşan a precizat că a încercat să găsească soluţii ca antrenorul Ciprian Stanciu să-şi continue activitatea la club, însă nu a putut rezolva nimic, cel puţin deocamdată.

Totuşi, antrenorul Stanciu crede că directorul CSM Zalău, Silviu Mureşan, ar putea găsi o soluţie pentru a fi angajat în continuare cu jumătate de normă. Dacă s-ar vrea cu adevărat s-ar găsi soluţii, însă când nu se doreşte un lucru e clar că spui din start că nu se poate.

Locul său a fost luat de instructorul sportiv Cristian Crişan, care i-a fost elev antrenorului Stanciu.

Crişan a însoţit echipa de juniori II şi la ultima competiţie, desfăşurată la finalul săptămânii trecute, în comuna Corund, din judeţul Harghita.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »