Sebastian Spinean, medaliat cu bronz la nationalele de Qwan Ki Do

Magazin Salajean 25 martie 2010 0

Sebastian Spinean, medaliat cu bronz la nationalele de Qwan Ki Do

Editia din acest an a Campionatelor Nationale de Qwan Ki Do, rezervate copiilor si juniorilor, a avut loc duminica, la Bacau, printre cluburile participante fiind si CS Long Dau Simleu Silvaniei. Delegatia a fost alcatuita din Nicolae Popan (instructor si arbitru), Horea Neimet (intsructor) si 16 sportivi legitimati.

Cele mai bune evolutii la Thao Quyen (lupta imaginara) le-au avut: Sebatian Spinean, care a castigat medalia de bronz la categoria 9 – 10 ani, grade rosii, Sergiu Chis – locul patru la categoria 9 – 10 ani, centuri violet si Georgiana Popan – locul cinci la categoria 13 – 15 ani, grade albastre. La Song Dau (lupta competitionala), echipa formata din Georgiana Popan (cpt), Denisa Chis si Alexandra Pop s-a clasat pe locul patru la categoria 10 – 12 ani. Pe locul cinci au fost tot doua sportive de la CS Long Dau, Ember Alina (cpt) si Iulia Ghiurco.

Tot la categoria 10 – 12 ani, dar la masculin, echipa alcatuita din Cristian Popan, Razvan Chis si Kiss Botond a ocupat locul sase. Antrenamentele clubului se desfasoara la Simleu Silvaniei, in zilele de luni, miercuri si vineri, ora 18, iar la Zalau, in zilele de marti si joi, ora 18.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »