Seara handbalului salajean, organizata de Consiliul Judetean

Magazin Salajean 23 decembrie 2010 0

Seara handbalului salajean, organizata de Consiliul Judetean

Surpriza serii a fost eroina de la Campionatul European, Talida Tolnai

Seara handbalului salajean, a fost organizata si in acest an de clubul HC Zalau. Evenimentul a avut loc marti seara, la Consiliul Judetean Salaj, institutia condusa de Tiberiu Marc fiind si principalul finantator al echipei. Daca la editia anterioara a fost invitata doar echipa de senioare, antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu, in acest an, la eveniment au fost prezente toate grupele de junioare de la CSS Zalau, impreuna cu antrenorii acestora: Elena Tadici, Gabriela Ortelecan, Nicolae Medrea si Dan Pavel, in frunte cu directorul Marin Silaghi. Cei care au avut initiativa organizarii festivitatii, Tiberiu Marc si Gheorghe Tadici, nu i-au uitat nici pe cei care au fost de-a lungul anului alaturi de echipa, invitand toti colaboratorii si sponsorii echipei, pe care i-a rasplatit cu cate un cadou pentru sprijinul acordat.

Presedintele Consiliului Judetean si al HC Zalau, Tiberiu Marc, a tinut sa precizeze ca a ales sa sustina handbalul, fiindca a crezut in proiectul prezentat de Gheorghe Tadici la revenirea acestuia de la Oltchim Ramnicu Valcea, dar a recunoscut ca daca echipa avea un alt antrenor, alegea probabil alt sport. Am ales sa sprijinim acest sport, fiindca am crezut si cred in proiectul profesorului Gheorghe Tadici, care a lasat campioana Romaniei, desi era mult mai avantajos acolo din toate punctele de vedere, pentru a reincepe a saptea oara constructia echipei HC Zalau. Decat sa dam la toate sporturile si sa nu fie suficient, mai bine mai mult la un singur sport. Se vede ca echipa progreseaza de la an la an si sunt convins ca rezultatele vor fi tot mai bune, fiindca il cunosc foarte bine pe profesorul Tadici. Trebuie sa recunosc ca daca el nu era aici, probabil nici noi nu alegeam handbalul, a afirmat Tiberiu Marc.

Au fost premiate cele mai bune junioare de la CSS Zalau: Adina Muresan si Roxana Rob (ambele componente ale lotului national), Andrada Pop, Maura Rosan, Raluca Nicolae si Madalina Prodan. A fost intocmit si clasamentul primelor cinci handbaliste de la echipa de senioare: Georgiana Ciuciulete, Mirela Nichita, Alina Czeczi, Ana Maria Somoi si Dana Molfea.

Mosul a avut cadouri pentru toate handbalistele. Pentru cele mai mici au fost pregatite sub brad pungi cu dulciuri, iar senioarele au primit noul tricou de joc al echipei.

Surpriza serii a fost lasata pentru final, cand si-a facut aparitia in sala eroina de la Campionatul European din Norvegia si Danemarca, Talida Tolnai, cea care a dus Romaniei primul bronz european la senioare. Desi vorbise inainte de festivitate la telefon cu managerul Gheorghe Tadici, Toto a declarat ca nu se astepta sa aiba o astfel de primire. Pentru evolutia de la europene, fostul portar al HC Zalau a primit o placheta din partea presedintelui Tiberiu Marc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »