Se cunosc cele 16 participante la editia a XIII-a a Cupei AJF Salaj

Magazin Salajean 21 februarie 2012 0

Chiar daca nu s-a decis inca nici locatia, nici data la care va avea loc cea de-a XIII-a editie a Cupei AJF la minifotbal, conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal intentioneaza sa programeze competitia la finalul aceastei luni.

Se cunosc cele 16 echipe participante, la finalul saptamanii trecute inscriindu-se si ultimele trei: Mesesul Treznea, CS Barcau Nusfalau si Flacara Halmasd. Celelalte 13 formatii inscrise sunt: Kemer Camar, Sportul Simleu, Gloria Bobota, Silvania Cehu Silvaniei, Gloria Ban, Fratia Maeriste, Unirea Hereclean, Olimpic Bocsa, Venus Borla, Cetatea Almasu, Olimpic Garcei, Stejarul Sag si Inter Cizer, noua dintre acestea fiind echipe ce evolueaza in Liga a V-a de fotbal.

Organizatorii intentioneaza, la fel ca in anii anteriori, ca faza grupelor sa se desfasoare in mediul rural, urmand ca fazele semifinale si finale sa aiba loc la Zalau.

Editia de anul trecut a Cupei AJF a fost castigata de Flacara Halmasd, care a dispus in finala cu scorul de 2 – 1 de CS Barcau Nusfalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »