Scor de maidan cu Rapid Jibou

Magazin Salajean 19 august 2010 0

Scor de maidan cu Rapid Jibou

FC Zalau – Rapid Jibou 9 – 0 (3 – 0)

Au marcat: Bogdan Ember, Vegh Robert, Gabriel Craciun (2), Mihai Bode (2), Andrei Balan (2), Gigi Gorga

Avand in vedere valoarea adversarului pe care FC Zalau l-a intalnit in partida de marti, tehnicianul Marius Pasca a lasat titularii pe banca, incepand meciul cu jucatorii de rezerva, printre care s-au aflat si cativa juniori. Inceputul de meci a fost destul de echilibrat, jibouanii avand chiar sansa deschiderii scorului prin atacantul Adrian Farcas, care a scapat singur cu Gabor, a incercat sa trimita un lob peste acesta, dar goalkeeper-ul Zalaului a avut un reflex de exceptie, impiedicand deschiderea scorului. Replica gazdelor a venit prin Bogdan Ember, care a inscris primul din cele noua goluri ale echipei zalauane. Introdus in teren in locul lui Ionut Petrean, care a suferit o accidentare, Gabriel Craciun a punctat pentru 2 – 0, iar in ultima faza a primei reprize, Vegh Robert a inscris golul cu numarul trei. La pauza, Marius Pasca a schimbat aproape intreaga echipa, inlocuind rezervele cu titularii. FC Zalau a atacat in valuri, iar golurile nu au intarziat sa apara. Pe lista marcatorilor si-a mai trecut o data numele Gabriel Craciun, Mihai Bode si Andrei Balan, fiecare de doua ori, si Gigi Gorga. FC Zalau va sustine maine ultimul joc de verificare inaintea inceperii noului sezon, pe teren propriu, impotriva echipei Sanatatea Cluj.

FC Zalau: Gabor – Rus, Barnutiu, Nicorici, Tiriac, Vegh, Petrean, Iacob, Neicu, Ember, Ignat. Au mai evoluat: Chis – Maior, Neicu, Jula, Cosma, Podina, Craciun, Stefoi, Gorga, Bode, Balan. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristi Oros (secund)

Rapid Jibou: Petrean – Antal, Muresan, Puscas, Gherman, Surducan, Teglas, Turcu, Haiduc, Farcas, Moldovan. Au mai evoluat: Chira, Ilies, Romocea. Antrenor: Ioan Fabian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »