Scoala de Fotbal Liviu Antal organizeaza primul turneu de fotbal

Magazin Salajean 3 aprilie 2012 0

Scoala de Fotbal Liviu Antal organizeaza primul turneu de fotbalClubul simleuanului Liviu Antal, jucatorul echipei Otelul Galati, va organiza la finalul saptamanii primul turneu de fotbal, rezervat grupelor de varsta 2001 – 2002 si 2003 – 2004. Competitia va aduna la start 32 de echipe, printre care: FC Retevoescu Pitesti, Viitorul Zalau, Junior Satu Mare, FC Bihor, Sportul Simleu, FC Zalau, FC Carei, Negresti Oas, FC Mara Baia Mare, Unirea Dej, Pro Junior Cluj. Echipele favorite la castigarea turneului sunt Juniorul Satu Mare, care il au ca antrenor pe Dacian Nastai (n.r. fostul antrenor al echipei din Liga a II-a, FC Silvania Simleu Silvaniei) fata de care avem tot respectul pentru ceea ce a realizat la nivel de copii si juniori, Viitorul Zalau, club cu care Daniel Sabau a realizat o treaba minunata la nivel de copii si juniori si FC Bihor, care nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare, a afirmat Ciprian Spancioc, unul dintre antrenorii clubului, originar tot din Simleu Silvaniei.

Turneul va avea loc sambata, la Baza Sportiva Unirea din Cluj Napoca, odata cu organizarea acestei competitii avand loc si inaugurarea clubului. Cu ocazia turneului, va incepe munca de antrenor la Scoala de Fotbal Liviu Antal si Marius Fesnic, fostul mare jucator al echipei CFR Cluj.

Scoala de Fotbal Liviu Antal a fost infiintata in toamna anului trecut, avand in prezent peste 50 de copii legitimati, care evolueaza la grupele 2001 – 2002 si 2003 – 2004.

Nascut in Simleu Silvaniei, Liviu Antal a inceput fotbalul la sapte ani, la juniorii echipei Mobila Simleu Silvaniei, dar la scurt timp s-a transferat la Liceul cu Program Sportiv din Oradea, unde si-a continuat si studiile. Aici a evoluat timp de cinci ani, dupa care, la varsta de 16 ani a ajuns la FC Bihor, evoluand atat la a doua, cat si la prima echipa. Dupa un an si jumatate, din cauza unor restante, s-a intors la LPS Bihorul Oradea, iar dupa un sezon s-a transferat la Concordia Chiajna. La formatia din liga secunda a evoluat aproape in toate partidele, cu exceptia perioadei in care a fost plecat la lotul national Under 18, evoluand cu acesta in preliminariile Campionatului European. S-a transferat apoi la FCM Targu Mures, iar in 2009 a facut pasul spre Liga I, transferandu-se la Otelul Galati, unde evolueaza si in prezent. Cu formatia galateana a devenit campion national al Romaniei si a evoluat in cea mai importanta competitie intercluburi, Champions League, reusind sa marcheze si un gol, in partida cu Basel.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »