Scoala de Fotbal Liviu Antal a jucat finala la Cupa FC Bihor

Magazin Salajean 13 iunie 2012 0

Scoala de Fotbal Liviu Antal a jucat finala la Cupa FC BihorLa turneul de la Oradea a fost prezent si fotbalistul simleuan Liviu Antal, de la Otelul Galati. La competitie a participat si FC Zalau, echipa antrenata de Claudiu Cornaci clasandu-se pe ultima pozitie.

Rezultatele incep sa apara la Scoala de Fotbal a simleuanului Liviu Antal, chiar daca clubul nu are un an de la infiintare. Grupa de copii nascuti in 2003 de la Scoala de Fotbal Liviu Antal a participat duminica la un turneu la Oradea, Cupa FC Bihor, desfasurata pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola. La start s-au aliniat opt echipe impartite in doua grupe: Grupa A – FC Bihor 2003, LPS Satu Mare, Kinder Carei, Scoala de Fotbal Liviu Antal; Grupa B – Juniorul Satu Mare, Il Calcio Negresti, FC Bihor 2004 si FC Zalau.

Dupa ce a dispus in grupe de Kinder Karei, cu scorul de 1 – 0 si de LPS Satu Mare, cu scorul de 6 – 0, remizand, 1 – 1 cu FC Bihor 2004, echipa pregatita de Ciprian Spancioc si Tamas Tatar s-a calificat in semifinale, unde a evoluat impotriva juniorilor de la Il Calcio Negresti. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 1 – 1, iar Scoala de Fotbal Liviu Antal s-a impus cu 3 – 2 la loviturile de departajare. In finala turneului s-a duelat cu formatia gazda, FC Bihor 2003, care a si castigat dupa executarea penalty-urilor, in timp ce echipa de la clubul simleuanului Liviu Antal a terminat turneul pe pozitia secunda. La turneu a fost prezent si jucatorul Otelului Galati, Liviu Antal, primind si acesta o medalie din partea organizatorilor.

Scoala de Fotbal Liviu Antal: Gabor Vlad, Zaporojan Deni, Paul Alexis, Paul Denis, Iliescu Vlad, Fornea Raul, Cornea Horea, Hayard Adin, Checices Mihai. Antrenori: Ciprian Spancioc si Tamas Tatar.

La turneul de la Oradea a fost prezenta si FC Zalau, insa grupa pregatita de Claudiu Cornaci a avut o evolutie sub asteptari, clasandu-se pe ultima pozitie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »