Scoala de Fotbal Gica Retevoescu organizeaza primul turneu

Magazin Salajean 20 ianuarie 2011 0

Scoala de Fotbal Gica Retevoescu organizeaza primul turneu

Dupa ce a participat la doua turnee amicale, rezervate copiilor si juniorilor, unul la Baia Mare si altul la Jibou, Scoala de Fotbal Gica Retevoescu va organiza sambata primul turneu de verificare, Cupa Somes-Almas, competitie ce se va desfasura in sala de sport a Grupului Scolar Liviu Rebreanu din Hida. Am insistat sa se numeasca Cupa < Somes-Almas > pentru ca principalul areal de selectie a fost Vaile Somes si Almas. Am ales locul de desfasurare al turneului intr-o localitate rurala pentru ca am gasit intelegere din partea autoritatilor locale.

Este usor de inteles ca la orase ni se percep taxe, iar noi, fiind la inceput de drum, nu ne permitem, a precizat managerul scolii, Gheorghe Retevoescu, care a mai declarat ca sunt sanse mari sa semneze la inceputul acestui an un contract de colaborare cu echipa din Liga a II-a, CS Dacia Mioveni. Turneul va fi organizat la grupele de varsta 1998 – 1999 si 2000 – 2001, urmand sa participe patru echipe, fiecare cu cate doua grupe. Pe langa Scoala de Fotbal Gica Retevoescu, din Salaj va mai fi prezenta FC Silvania Simleu Silvaniei, urmand sa mai participe si doua echipe din Baia Mare.

Daca la primul turneu, desfasurat in luna decembrie, Scoala de Fotbal Gica Retevoescu a obtinut o singura victorie, la Memorialul Rares Hosu, desfasurat la Jibou, clubul condus de Retevoescu a obtinut doua victorii si doua remize, clasandu-se la final pe locul secund.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »