Scoala de Fotbal Gica Retevoescu, la prima actiune importanta

Magazin Salajean 10 noiembrie 2010 0

Scoala de Fotbal Gica Retevoescu, la prima actiune importanta

Infiintata in urma cu mai bine de doua luni, Scoala de Fotbal Gica Retevoescu a punctat la finalul saptamanii trecute prima actiune importanta. Peste 130 de copii si juniori din centrele: Zalau, Hida, Surduc, Jibou, Ileanda si subcentrele Galgau, Romanasi si Letca, impreuna cu antrenorii si instructorii din zonele respective s-au reunit la Ileanda. Scopul acestei intalniri a fost formarea grupelor de copii si juniori, pe categorii de varsta, dar si de a trage primele concluzii asupra pregatirii efectuate in luna octombrie.

Au avut loc jocuri scoala, pe categorii de varsta, la finalul carora antrenorii si instructorii s-au declarat destul de multumiti de primele evolutii ale copiilor. Managerul acestei scoli, Gheorghe Retevoescu, a declarat ca, desi este la inceput de drum, a primit deja cateva invitatii pentru a participa la turnee de sala. Desi suntem o Asociatie Sportiva nou-infiintata, nu ducem lipsa de invitatii.

Am primit deja cateva invitatii din afara judetului, la care, foarte probabil vom participa la inceputul anului viitor. Tin sa le multumesc pe aceasta cale celor care m-au ajutat la organizarea primei reuniuni si care sper sa ramana alaturi de aceasta Scoala de Fotbal. Sper ca pe viitor sa vina alaturi de noi si cativa sponsori, chiar daca este o perioada de criza. Sper ca si autoritatile locale sa isi indrepte atentia spre noi, a afirmat Retevoescu, care a mai spus ca intentioneaza sa faca o colaborare cu CS Mioveni, echipa ce activeaza in Liga a II-a de fotbal. Am luat deja legatura cu conducerea clubului si sper sa putem incheia un contract de colaborare in perioada urmatoare.

A doua intalnire a copiilor si juniorilor de la Scoala de Fotbal Gica Retevoescu va avea loc la sambata viitoare, la Hida.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »