Scoala altfel cu Remat Zalau

Magazin Salajean 3 aprilie 2012 0

Scoala altfel cu Remat ZalauCu doua zile inaintea primului meci din finala campionatului Diviziei A1 la volei masculin, campioana Remat Zalau le-a facut o vizita elevilor de la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu din Zalau, sustinand o partida demonstrativa de volei, alaturi de cativa elevi din cadrul scolii. La eveniment a fost prezent si primarul Radu Capilnasiu, dar si viceprimarul Daniela Cota, prim-edilul tinand un discurs de cateva minute, prin care a incercat sa-i convinga pe elevi cat de important este sportul pentru tinerii de azi. In cadrul saptamanii , in Scoala Gimnaziala a avut loc si un meci de volei intre echipa scolii si echipa Remat Zalau. A fost o ocazie in care micii nostri voleibalisti au intalnit performerii de la Remat Zalau, care sunt actualii campioni ai Romaniei si carora le uram sa ramana campioni si la finalul acestui sezon, adica sa aduca al treilea titlu in Zalau. Evenimentul a avut loc la initiativa doamnei viceprimar Daniela Cota, care, la inceputul anului scolar, in momentul in care incercam sa gasim activitati atractive, ne-a sugerat sa-i invitam la scoala noatra pe campionii de la Remat. A fost o idee pe care cadrele didactice si parintii, dar si elevii au intampinat-o cu placere, ne-a declarat directorul scolii, Mariana Meleg.

Evenimentul s-a incheiat cu o tombola, in urma careia, elevii castigatori au primit tricouri cu pozele jucatorilor si cu autografele acestora.

Programul Scoala altfel se desfasoara in toate unitatile de invatamant din tara, in perioada 2 – 6 aprilie si are ca scop implicarea elevilor si a dascalilor, in activitati nonformale, interesante, care sa le valorizeze talentele, preocuparile extra-scolare si competentele in domenii cat mai diverse si interesante.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »