SCM Zalău va avea zece adversare în noul sezon al Diviziei A1

Comitetul Director al Federației Române de Volei a decis ca viitoarea ediție a Diviziei A1 la volei masculin să aibă 11 echipe la start, printre ele fiind și SCM Zalău, noua echipă de volei din municipiu.

Opt echipe au rămas din sezonul trecut, iar ca noutate, pe lângă echipa zălăuană mai sunt Știința București și Steaua București, ambele promovate din Divizia A2.

Echipele care vor evolua în Divizia A1 sunt: Arcada Galați, SCMU Craiova, Dinamo București, SCM Zalău, Unirea Dej, Știința Explorări Baia Mare, Universitatea Cluj, SCU UV Timișoara, CSM Câmpia Turzii, Steaua București și Știința București. Gloria Buzău s-a desființat, iar ACS Volei Municipal Zalău a fost suspendată, depunându-și cerere de înscriere în Divizia A2.

Noul sezon al Diviziei A1 va debuta în data de 17 noiembrie, programul competițional urmând a fi stabilit în perioada următoare. SCM Zalău a efectuat deja o serie de transferuri importante pentru campionatul viitor, dar lotul va fi definitivat până la finele acestei luni.

 

Leave a Comment