SCM Zalău, învinsă în ultimul meci al turului

SCM Zalău încheie prima parte a campionatului printr-o înfrângere la scor de neprezentare. Echipa antrenată de Marius Pașca a cedat sâmbătă cu scorul de 0 – 3 pe terenul formației Unirea Alba Iulia. Toate cele trei goluri ale gazdelor au fost marcate în prima parte a meciului. Unirea a deschis scorul în minutul 22, prin Ciprian Selagea, iar patru minute mai târiu, Daniel Mărgărit a majorat avantajul gazdelor. Cu un minut înaintea de intrarea la cabine, albaiulienii au înscris pentru a treia oară, Ciprian Selagea reușind „dubla”.
Zălăuanii au arătat ceva mai bine în partea secundă, având și câteva situații bune la poarta gazdelor, dar fără rezultat pe tabelă. În urma rezultatului de sâmbătă, SCM Zalău încheie turul pe penultimul loc, cu 9 puncte acumulate, la șapte în spatele ultimului loc ce permite rămânerea în Liga a III-a. Prima poziție este ocupată de Fotbal Comuna Recea, cu 34 de puncte, urmată de Minaur Baia Mare, cu 30 de puncte și Luceafărul Oradea, cu 26.
SCM Zalău: Sndrei Pop – Ervin Kinkzel, Răzvan Dulap, Cristian Călin, Alexandru Șumlea, Sebastian Duma, Alexandru Turcu, Gabriel Coți, Sebastian Culda, Arnold Neures și Bogdan Boje. Au mai evoluat: Alexandru Jula, Daniel Supuran și Raul Saroși. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Alexandru Pop (secund). Delegat: Vasile Jula.

sursa foto: Lucian Danciu (ziarulunirea.ro)

2 Thoughts to “SCM Zalău, învinsă în ultimul meci al turului”

  1. Anonim

    Retrogradarea va scrie pe voi SCM Zalău cu asa antrenor cu. E pasca vai de echipa și de oraș păcat dar trebuie juc de valoare și antrenor de valoare nu cum e pasca

  2. aaa

    face Tarle niste transferuri comisionate in iarna si rezolva treaba. o sa ne spuna ca doar antrenorii sunt de vina, avand un lot de promovare in divizia 2.

Leave a Comment