SCM Zalău a realizat primele cinci transferuri pentru retur

Situată pe penultima poziţie în clasamentul Seriei a V-a din Liga a III-a, SCM Zalău nu concepe să mai facă mulţi paşi greşiţi în partea a doua a campionatului, mai ales că obiectivul este cât se poate de clar: menţinerea în Liga a III-a. Conducerea tehnică şi administrativă a purtat tratative în această iarnă cu o serie de jucători, toţi cu experienţă în ligile superioare, iar cu o parte dintre ei a ajuns deja la un acord. Primul care a semnat cu formaţia zălăuană a fost Raul Stanciu, sălăjean de origine, care a mai jucat la FC Zalău şi sub comanda antrenorului Marius Paşca. Robert Popescu este a doua achiziţie a clubului zălăuan, un jucător originar din comuna Sărmăşag, ce a activat o perioadă la juniorii republicani de la Minerul, apoi s-a mutat cu familia în Oradea, activând la cluburi din judeţul Bihor. În ultimii patru ani, Popescu a evoluat în ligile superioare din Ungaria, postul său fiind atacant. Andrei Pavel (foto, în tricou galben), un fotbalist ce a jucat pe prima scenă cu Ceahlăul Piatra Neamţ este al treilea transfer al echipei zălăuane pentru returul campionatului, evoluând pe postul de atacant. Pavel a semnat în 2012 un contract valabil pe o perioadă de cinci ani cu FCSB, dar nu a apucat să joace niciun minut în tricoul „roş-albaştrilor”, rămânând tot la formaţia de sub Pietricica. În aceste zile, conducerea a mai ajuns la un acord cu doi fotbalişti cu experienţă, unul dintre ei mai activând în oraşul de la poalele Meseşului la FC Zalău. Este vorba despre Florin Istrate, unul dintre cei mai valoroşi jucători din istoria clubului FC Zalău. Acesta a evoluat în tur la formaţia Şoimii Lipova, echipă situată pe locul doi în Seria a IV-a din Liga a III-a. Fundaşul Tudor Ţăranu, fiul lui Sandu Ţăranu, un cunosct fotbalist din Constanţa, este al cincilea transfer al iernii pentru SCM Zalău. Ţăranu a activat în trecut la Farul Constanţa, Dunărea Brăila şi Daco-Getica Bucureşti.
„O parte dintre aceştia au semnat deja contractul, iar ceilalţi vor semna când ajung la Zalău. Mai avem nevoie de un fundaş şi un mijlocaş”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.
Reunirea echipei SCM Zalău este programată marţi, 14 ianuarie, la ora 14, la Stadionul Municipal.

2 Thoughts to “SCM Zalău a realizat primele cinci transferuri pentru retur”

  1. Anonim

    Cu jucătorii astea nu cred ca se vor salva de la retrogradare SCM Zalău și cu pasca antrenor

  2. Situată pe penultima poziţie în clasamentul Seriei a V-a din Liga a III-a, SCM Zalău

    si de ce se mai finanteaz din bani publici? cati bani se duc efectiv pe jucatori si cati pe personalul angajat cu salarii de mii de euro, acei functionary publici care nu lucreaza nimic, nu au nici o raspundere , dar pleaca acasa cu mii de euro pe luna, plus multe alte beneficii !
    si pentru ce? sa avem o echipa in lutima liga? care doar de rusine este in stare sa ne faca !!!

Leave a Comment