SCM Craiova, adversarul dorit de Tadici în turul trei preliminar al Cupei EHF

După ce a dispus cu 26 – 21 în partida tur de turcoaicele de la Ankara Yenimahalle, Handbal Club Zalău a obţinut o victorie la cinci goluri şi în returul din Turcia, desfăşurat duminică după-amiaza. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici s-a impus cu 34 – 29, după ce la pauză tabela arăta egalitate 14 – 14.
În faţa a peste 1.300 de spectatori şi într-o sală cu o capacitate de 2090 de locuri, jucătoarele antrenate de Gheorghe Tadici au avut o evoluţie mai bună decât în jocul de la Zalău, în special în faza de atac. După o perioadă cu evoluţii destul de modeste, interul Ana Maria Dragut a avut o comportare mult mai bună în jocul din Turcia, încriind şapte goluri. O evoluţie remarcabilă a avut şi extrema Andrada Trif, care şi-a trecut de şase ori numele pe lista marcatoarelor.
De la gazde s-a remarcat ucraineanca Olga Laiuk, cu 12 reuşite, după ce marcase nouă goluri şi în partida de la Zalău.
„Ne-am desprins în final datorită unei pregătiri fizice mai bune. Am avut o apărare mai exactă decât în jocul de la Zalău, iar lucrurile au funcţionat bine şi pe contratac. Am ratat mult mai puţin decât în partida tur. Un singur lucru mă nemulţumeşte după meciul din Turcia: faptul că Laiuk a marcat 12 goluri. Spre deosebire de partida tur, jocul a funcţionat bine pe partea dreaptă. Mă bucur pentru faptul că şi Claudia Constantinescu are evoluţiie tot mai bune de la un meci, la altul. Ea a făcut un joc bun şi în faza de apărare, nu doar pe atac. Mă bucur că Andreea Stîngă a înţeles indicaţiile de la ultimul time-out şi a înscris în final, debutând astfel cu gol în cupele europene. Toată echipa merită evidenţiată după acest meci. Dedicăm această victorie şi calificare tuturor celor care au avut încredere în noi, în special reprezentanţilor Consiliului Judeţean Sălaj, care au făcut posibilă prezenţa noastră în cupele europene”, a declarat Gheorghe Tadici.
Tehnicianul zălăuan şi-ar dori ca adversar în turul trei preliminar echipa SCM Craiova.
„Aşteptăm tragerea la sorţi pentru turul trei, unde mi-aş dori să întâlnim SCM Craiova. Îmi doresc un astfel de duel atât din punct de vedere financiar, pentru că nu am avea costuri atât de mari ca şi cum am face o deplasare în afara tării, dar şi pentru faptul că, în acest fel, România ar avea în mod cert o echipă în grupele Cupei EHF”, a mai afirmat Tadici.
Tragerea la sorţi pentru turul trei preliminar este programată marţi, la ora 12.
Ankara Yenimahalle: Rajkovic, Mben Bediang – Laiuk (12), Radojevic (7), Radovic (3), Turkoglu (3), Akgun Goktepe (1), Atalar (1), Bedel (1), Zorya (1), Arslan, Aydemir, Bembeyaz, Chumak şi Ozturk. Antrenor: Serdar Eler.
HC Zalău: Vişan, Kelemen – Dragut (7), Trif (6), Constantinescu (5), Rob (5), Nica (3), Panici (3), Abed-Kader (1), Ciolan (1), Irimia (1), Stîngă (1) şi Tamaş (1). Manager: Gheorghe Tadici.

3 Thoughts to “SCM Craiova, adversarul dorit de Tadici în turul trei preliminar al Cupei EHF”

  1. Anonim

    Un om care cam „tace si face ” De ani multi , face rezultate prin care Zalaul si judetul sunt cunoscute in Europa . Felicitari ! Bafta la tragerea la sorti !

  2. Anonim

    Tadici nu te dizasociezi de galeria care a facut-o maimuta pe Pineau si care la meciul tur cu Ankara a afisat nu islamizarii?

  3. Leontin

    @ 20: 30 -Tadici se ocupa de pregatirea echipei si de managementul sportiv, nu sta la meciuri cu ochii in tribuna, la spectaori .. Alti au acest rol ! Si asa se consuma cel mai mult din sala, psihic si nervos,isi pune sanatatea si viata in pericol !

Leave a Comment