Schimbare radicală: Marius Paşca revine pe banca echipei zălăuane

Marius Morar 15 noiembrie 2012 1
Schimbare radicală: Marius Paşca revine pe banca echipei zălăuane

Decizia preşedintelui Ioan Morar de a-l aduce antrenor din iarnă pe fostul internaţional Ionel Ganea l-a deranjat foarte tare pe actualul tehnician, Marius Paşca, încât acesta şi-a luat brusc şi dintr-o dată concediu medical pe o perioadă câteva zile. Acesta intenţiona să nu conducă echipa de pe margine nici la meciul de vineri, din deplasare, cu CS Oşorhei, nici cel din ultima etapă, când FC Zalău urmează să primească vizita liderului FC Hunedoara. “Eu mi-am luat concediu medical, pentru că acuz ceva probleme la spate. Până luni sunt în concediu, pe urma vedem ce va fi. E păcat, totuşi, că domnul Morar a provocat toată această tevatură cu două etape înainte de final, când pe noi ne aşteaptă meciuri foarte grele, cu echipe de pe podium. Nu este corect nici faţă de mine, nici faţă de echipă”, avea să declare miercuri după-amiaza, antrenorul Paşca.
Miercuri seara însă, tehnicianul zălăuan a revenit asupra deciziei, probabil după discuţii purtate cu persoane din conducere. “Pentru binele echipei şi di respect, în special pentru băieţi, m-am decis să revin la echipă, în ciuda problemelor de sănătate pe care le am. Mergem până la capăt în acest tur şi sperăm că terminăm pe locul doi. Sunt două meciuri extrem de grele, cu ocupanta locului trei şi cu liderul seriei. Tocmai de aceea am şi revenit asupra deciziei, pentru că echipa are nevoie de mine pe bancă. După finalul turului voi avea probabil o discuţie cu persoanele din Consiliul de Administraţie, vom face o analiză a turului şi vom trage concluziile. Aşa cum am mai spus, dacă se consideră că nu mai fac faţă la această echipă sunt dispus să ne reziliem contractul pe cale amiabilă. Îmi doresc însă să discutăm cu cărţile pe faţă, pentru că aşa este omeneşte”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.
Clasată pe locul patru după 11 etape, la un punct în spatele ocupantelor locurilor doi şi trei, FC Zalău va întâlni în această după-amiază, începând cu ora 14, în deplasare, formaţia bihoreană CS Oşorhei.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. BIBLIOTECARUL 15 noiembrie 2012 at 14:21 - Reply

    marius , nu te lasa. ai demonstrat ca esti un antrenor bun si tine-o tot asa in continuare. multa bafta !

Lasa un Raspuns »