Scandări împotriva conducerii

Dezamăgire mare în rândul suporterilor echipei Remat Zalău la finalul partidei cu Piatra Neamţ. În timpul meciului, acestia au afişat un banner pe care era scris: „Bilete de 10 Ron pentru sală de 1 milion de euro?”, în semn de nemulţumire pentru preţul unui bilet, iar la final au scandat împotriva conducerii: „Conducere de c…..t, pe Remat o-ai îngropat”. Cireaşa de pe tort a fost pusă după încheierea jocului, când galeria echipei zălăuane a scandat în repetate rânduri numele fostului preşedinte Liviu Ciupe.
Primarul municiupiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, recunoaşte că situaţia actulă a echipei este destul de delicată, însă consideră că scandările şi comportamentul persoanelor din galerie nu sunt tocmai întâmplătoare. „Toate contractele jucătorilor au fost făcute de Ciobănescu (Cristian Ciobănescu, fost team-manager, n.r.). Se vede lipsa unui ridicător, pentru că americanul este în continuare accidentat, dar avem nevoie şi de un fals. Paşcan are momente bune în timpul unui meci, dar a şi multe mingi. Este inadmisibil să pierzi de la 2 – 0 la seturi şi după ce ai un avans considerabil pe finalul setului trei. Am discutat după meci cu antrenorul Mariusz Sordyl şi i-am cerut să facă o analiză a jocului. Dacă va fi nevoie vom lua măsuri. Un lucru însă vreau să se ştie: această echipă nu este a lui Radu Căpîlnaşiu, ci a primăriei. Dacă nu vom găsi resursele necesare pentru a evolua la un nivel atât de ridicat, vom continua la un alt nivel, fără a ne mai bate la titlu şi a evolua în Liga Campionilor. Cât despre comportamentul suporterilor, cred că nu este tocmai întâmplător”, consideră prim-edilul Zalăului.

15 Thoughts to “Scandări împotriva conducerii”

  1. suporter

    S-a scandat numele lui MIHAI Ciupe nu a lui Liviu Ciupe. Marius, daca ai fost atent, MIHAI a si venit sa salute galeria.

  2. Anca

    imi e rusine cu asemenea galerie …atat la volei cat si la handbal voi sustineti echipa numai atunci cand castiga …..iar cu condurea echipei ….nu vad nici un rost scandariile voastre
    mai bine v-ar interzice sa mai intrati in sala

    1. suporter

      Foarte buna observatia Anca, cu mentiunea ca la handbal nu au curajul sa strige in asa fel cum au facut-o la volei, iar daca se intampla, in secunda doi Tadici ii scotea din sala.

  3. vasile

    Eu cred ca arbitri au fost de vina

  4. aris

    Mergeti ma echipa voastra de volei la culcare. Ne-ati facut de rusine cu inaugurarea salii!!! Rusine sa va fie!!!!!!!!!!!!!!
    trebuia sa lasati pe HCZ sa inaugureze sala. Ei sunt care fac cinste judetului cu adevarat.

  5. Mitica de Fetindia

    Se vede lipsa de la echipa alui Liviu Ciupe, indiferent de ce se comenteaza, o astfel de situatie a mai intalnit echipa la debutul campionatului 2010-2011 cu Dudas antrenor, ce a fost rezolvata cu profesionalism de Ciupe, care a dovedit ca se pricepe la volei, in comparatie cu diletentii care finanteaza si conduc echipa in prezent. Prea usor se uita obiectivele anuntate de conducerea clubului si a Primariei, iar acum cand nu se obtin rezultate incep lamentarile. Penibil !!!

  6. pt anca

    Pai cam ce vrei sa fie aplaudata conducerea cand vina pt situatia actuala e in 90% a acesteia???? Esti o comunista de a lui nea mitica de la coafor, scuze de la liga

  7. suporter

    tot respectul pt mihai ciupe.

  8. Anonim

    BUBA : poate cprimarul ar trebui sa aiba alte preocupari -legate de urbe, nicidecum sa fie purtator de steag la o echipa profesionista, daramite sa o si finanteze din banii publici!!! ce fericit este Zlauanul; de pe strada ca ia cerut antrenorului sordil sa faca analize ! HA,HA,HA ! pacat de banii aruncati in buzunarul acestor mercenari, timp in care sportivioi salajeni se chinuie in lipsuri – de tot felul ! RUSINE !!!

  9. rebeca

    daca primarul are minte trece peste orgolii si il cheama inapoi pe ciupe sa ajute echipa…dar nu cred ca se doreste asta.

  10. Anonim

    Primaria nu ar trebui sa se implice financiar in aceasta echipa, sunt destule probleme in oras care au nevoie de finantare.

  11. Anonim

    Probabil conducerea echipei ar trebui sa se concentreze pe jucatori mai tineri proveniti din pepiniera locala (gen Mihai Ciupe) care ar aduce economi substantiale din bani publici. Pacat sa dam strainilor mii de euro fara sa primim nimic.

  12. suporter

    Ai dreptate anonom, dar cine sa produca talente la volei in Salaj. Predescu, Silaghi, Onute, Sergiu Ilies? Lista ar putea continua cu fosti voleibalisti pentru care e mai simplu sa arbitreze si sa isi incaseze onorariul repede dupa meci, decat sa puna osul la treaba si sa scoata jucatori de volei cu care mai tarziu sa se mandreasca.

  13. Anonim

    Stimate suporter (oct.16 at 8:07), cum se pot „produce” jucatori -sau alti sportivi de performanta- in conditiile in care primaria aloca un vagon de bani unor mercenari straini, venetici pe meleagurile noastre, timp in care ceea ce ar trebui sa fie PEPINIERA sportului de performanta salajean -Clubul Sportiv Scolar Zalau (si nu mumai) – se zbat intr-o totala saracie! Sunt dati bani strainilor, in timp ce copilul platitorului de taxe si impozite, este total ignorat !

  14. Dan

    Nu ma mir. Asa cum conduce Primaria Zalaul asa conduce si echipa!
    Incompetenti ca tot USL-ul!

Leave a Comment