Scandal si goluri multe la Nusfalau

Magazin Salajean 11 august 2011 0

Scandal si goluri multe la Nusfalau

Stadionul Nicolae Mandel din Nusfalau a gazduit marti partida amicala dintre CS Barcau din localitate si Rapid Jibou. A fost o partida disputata, in care s-au inscris nu mai putin de 13 goluri. Dupa prima parte a intalnirii gazdele au condus cu 5 – 1, insa jibouanii au avut puterea sa revina in repriza secunda, marcand nu mai putin de sapte goluri, in timp ce Nusfalaul nu a mai inscris niciun gol.

Presedintele Barcaului si antrenorul echipei, Adrian Damian, acuza insa jocul dur prestat de jiobuani in cea de-a doua parte a jocului, afirmand ca acesta este principalul motiv pentru care echipa sa a incasat sapte goluri in repriza secunda. In prima parte a fost un joc frumos, insa in repriza a doua ei au practicat un joc dur si am fost nevoit sa-i schimb pe o parte din juniori. E pacat ca au recurs la astfel de metode pentru a castiga meciul. La un moment dat, jocul chiar a fost oprit aproximativ 5 minute din cauza accidentarilor. La noi, majoritatea au fost juniori, iar portarul pe care l-am avut la dispozitie nu este titular nici macar la echipa de juniori. 4 – 5 goluri am primit in urma unor suturi de la distanta, a explicat Adrian Damian.

De cealalta parte, antrenorul secund al echipei Rapid Jibou, Adrian Farcas, considera ca victoria a survenit in urma modificarii sistemului de joc, facut la pauza de catre antrenorul principal Marius Muntean. Muntean a schimbat la pauza sistemul de joc si cred ca i-am surprins cu aceasta modificare. Intr-adevar, Alin Muresan a facut un fault dur in repriza a doua, insa nu cred ca se poate pune problema de joc dur. Practic, scorul inregistrat la pauza a fost o surpriza, scorul real a fost in repriza a doua. Oricum, vom vedea in campionat cine este mai bun.

Pentru CS Barcau Nusfalau au marcat Codrut Ardelan (2), Orban Robert (2) si Bosca Arnold, in timp ce pentru Rapid Jibou au inscris Marius Haiduc, Alex Turcu, Adrian Farcas (2), Ovidiu Moldovan (3) si Dan Opris.

CS Barcau Nusfalau: Kallai Iosif – Cristian Lontea, Anghel Catalin, Kallai Geza, Budai Istvan, Lazar Zoltan, Gabor Gabor, Lakatos Karoly, Bosca Arnold, Codrut Ardelean si Orban Robert. Au mai evoluat: Lakatos Alexandru, Tiberiu Tus, Kallai Victor si Alin Todoran. Antrenori: Adrian Damian (principal), Alexandru Duca (secund)

Rapid Jibou: Marcel Petcu – Daniel Coste, Marius Muresan, Alin Muresan, Romulus Gherman, Alex Turcu, Marius Haiduc, Mihai Muresan, Adrian Farcas, Ovidiu Moldovan si Maior Robert. Au mai evoluat: Ionut Chechedi, Szekely Ferencz, Cristian Antal, Dan Opris, Alexandru Muresan. Antrenori: Marius Muntean (principal), Adrian Farcas (secund)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »