Scandal la campioana Romaniei!?

Magazin Salajean 10 decembrie 2010 0

Scandal la campioana Romaniei!?

Marius Ciortea a refuzat sa intre in teren in meciul cu Trentino BetClic

Utilizat in dese randuri in meciurile din campionatul intern, capitanul cu care Remat Zalau a castigat primul titlu de campioana a Romaniei a fost foarte putin utilizat de antrenorul Ovidiu Macarie in meciurile Champions League. Deranjat de acest lucru, Marius Ciortea a refuzat miercuri seara sa intre in teren pe finalul setului doi al meciului dintre Remat Zalau si Trentino BetClic.

Acesta a fost chemat la schimbare de catre antrenorul Ovidiu Macarie, la scorul de 12 – 21, a venit la antrenor, a avut un dialog scurt cu acesta, dupa care s-a intors la locul rezervelor. I-am spus antrenorului ca vreau sa intru la inceput de set, nu pe final. Mi se pare ca sunt luat la misto si nu vreau sa-si bata nimeni joc de mine. La antrenamente ma pregatesc serios, iar la meciuri intru si eu, asa la misto, o minge, doua. Daca nu sunt dorit la echipa sa mi se spuna in fata si nu este nicio problema, plec. Si asa am fost dezavantajat in ultima perioada, daca mi se ia si placerea de a juca volei atunci pentru ce sa mai stau la Zalau, ne-a explicat singurul salajean din echipa Rematului.

De cealalta parte, antrenorul Macarie a afirmat ca va avea o discutie cu jucatorul la antrenament, fiindca nu este normal gestul facut de Ciortea. O sa stau de vorba cu el sa vad care a fost motivul pentru care a refuzat sa intre in teren. Mie mi-a spus ca vrea sa intre la inceputul setului, nu la sfarsit. Insa, un jucator trebuie sa-si doreasca sa intre in teren, nu sa-si aleaga momentul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »