Şase medalii pentru pugilistele de la CSM Zalău

Clubul Sportiv Municipal Zalău a participat cu şase sportive la Campionatul Naţional de box rezervat junioarelor, tineretului şi senioarelor, desfăşurat săptămâna trecută, la Bistriţa.

Dintre pugilistele pregătite de Ioan Dragoş şi Ioan Popa, cea mai bună evoluţie a avut-o Raluca Bota, la tineret. Zălăuanca a boxat la categoria 69 de kilograme, unde a reuşit să obţină titlul de campioană naţională, după ce a învins două sportive de la CSM Bistriţa.
Tot la tineret, Naomi Ciurte (cat. 48 kg.) a obţinut medalia de argint. Aceasta a câştigat în primul meci în faţa unei sportive din Buzău, dar a pierdut finala în faţa pugilistei Damaris Munteanu, de la CSM Cluj.
La categoria 64 de kilograme, Bianca Erdei a intrat, şi ea, în posesia medaliei de argint, câştigând semifinala cu Andreea Toporan, de la CSM Baia Mare, pierzând, însă, în finală, în faţa Danei Borzei, de la CSM Bistriţa.
Cele două junioare de la CSM Zalău, Andreea Nerţan (cat. 46 de kg.) şi Lorena Bere (cat. 48 kg.) au urcat, şi ele, pe podium la finalul competiţiei. Prima a obţinut medalia de bronz, fiind învinsă încă din primul meci de Carmen Aciobăniţei, din Botoşani, iar cea de-a doua şi-a adjudecat argintul.
Campioană la tineret anul trecut, Alina Ştirb a concurat în acest an pentru prima dată la senioare, intrând în posesia medaliei de argint. Zălăuanca a învins-o în primul meci pe Cristian Ene, de la CSM Piteşti, iar în semifinale a trecut de Irina Stoica, de la CSM Sibiu.
Finala a fost foarte disputată, Alina Ştirb pierzând la puncte în faţa Simonei Sitar, de la CSM Baia Mare.
Următoarea competiţie oficială pentru secţia de box de la CSM Zalău este programată în 16 martie, Cupa României rezervată seniorilor, la care clubul zălăuan va fi reprezentat de Adrian Popuţea.

One Thought to “Şase medalii pentru pugilistele de la CSM Zalău”

  1. sportiv

    care face mai mult MUMU, obtine premiere mai mare

Leave a Comment