Sase karateka de la CS Vidalis Zalau, calificati la Campionatele Europene

Magazin Salajean 11 martie 2009 0

Sase karateka de la CS Vidalis Zalau, calificati la Campionatele EuropeneFederatia Romana de Karate Kyokushin a organizat sambata, la Arad, Campionatul National de karate kyokushin, rezervat juniorilor 1, tineretului si seniorilor. Printre sportivii prezenti s-a aflat si un lot de 11 sportivi de la Clubul Sportiv Vidalis Zalau. Concursul s-a organizat pe doua categorii valorice: categoria A (sportivi avansati care lupta pentru calificarea in lotul national ce va reprezenta Romania la Campionatul European de la Kiev) si categoria B (sportivi care nu au experienta internationala si care nu vor face parte din lotul ce va participa la Campionatele Europene). Noua din cei 11 sportivi prezenti de la CS Vidalis au urcat la final pe podium. Trei au obtinut medalia de aur, cinci au castigat argintul, iar unul a fost medaliat cu bronz.

Rezultatele complete sunt urmatoarele: seniori, categoria A – Cristian Boldut, campion national la kata (pentru a noua oara consecutiv); tineret, categoria A – Claudiu Meleg, campion national la kumite (cat. -60 kg); Paul Mare, campion national la kumite (cat. -65 kg); Dan Lazar, medaliat cu argint la kumite (cat. -65 kg); Dan Tuns, medaliat cu argint la kumite (cat. +75 kg); seniori, categoria B – Sergiu Brisc, medaliat cu argint la kumite (cat. -70 kg); Felician Giurgiu, medaliat cu argint la kumite (cat. -90 kg), tineret, categoria B -Olimpiu Cheseli, medaliat cu argint la kumite (cat. -75 kg); Catalin Crisan, medaliat cu bronz (cat. +75 kg).

Karateka Felician Giurgiu a disputat patru meciuri, iar pe doua dintre ele le-a sustinut la o diferenta de numai cinci minute. Sportivii care au obtinut calificarea la Campionatele Europene de la Kiev, programate la inceputul lunii aprilie: seniori – Cristian Boldut, Sergiu Druhora si Dan Perta; tineret – Claudiu Meleg, Paul Mare si Dan Tuns. CS Vidalis Zalau isi desfasoara antrenamentele in fiecare zi, de luni pana vineri, la sala de lupte de la Stadionul Municipal, la juniori, tineret si seniori, iar pentru copii antrenamentele au loc in fiecare zi de luni, pana joi, de la ora 17, la sala de sport a Scolii Gimnaziale Simion Barnutiu Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »