Sapte medalii pentru atletii zalauani la Campionatele Nationale

Magazin Salajean 23 iulie 2010 0

Sapte medalii pentru atletii zalauani la Campionatele NationalePaula Todoran, George Guset, Razvan Pop si Nicoleta Petrescu, ultima cu dubla legitimare, au cucerit sapte medalii la Campionatele Nationale de atletism, de la Bucuresti. Paula Todoran (CSM Zalau), antrenata de Mirel Seisanu, a fost medaliata cu argint la senioare, in proba de 10.000 metri, aceeasi medalie fiind castigata si de Nicoleta Petrescu (CSM Zalau – Rapid Bucuresti), la categoria tineret.

Tot de la CSM Zalau, aruncatorul de greutate George Guset, antrenat de Lorena Boberschi si Gheorghe Guset, a aruncat bila 15,59 metri, stabilind un nou record personal. Cu aceasta aruncare, Guset jr. a fost medaliat cu argint la tineret si cu bronz la seniori.

Ultima me-dalie a primei zile din concurs a fost castigata de Razvan Pop (LPS Avram Iancu Zalau), antrenat de Teodor Bidian. Atletul zalauan a terminat cursa de 1.500 de metri intr-un timp de 3 minute, 58 de secunde si 83 de sutimi, performanta cu care a stabilit un nou record personal, fiind medaliat cu bronz la tineret. El a fost primul junior care a trecut linia de sosire.

In a doua zi de concurs, Paula Todoran a urcat din nou pe podium, de aceasta data la finalul probei de 5.000 de metri, fiind medaliata cu bronz. Tot bronz a obtinut si Nicoleta Petrescu, insa la tineret.

Transferati in urma cu doi ani de la CSM Zalau la CSU Galati, respectiv Steaua Bucuresti, Simona Maxim si Monel Sabou au avut evolutii modeste, clasandu-se in afara podiumului la toate probele in care au concurat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »