Sapte castigatori la Cupa Meses

Magazin Salajean 22 decembrie 2010 0

Sapte castigatori la Cupa Meses

Cea de-a XXXVI-a editie a Cupei Meses la box a avut loc vineri si sambata, in Sala Sporturilor din Zalau, fiind prezenti 56 de pugilisti din Szolnok, Calimanesti, Sighet, Baia Mare, Zarnesti, Oradea, Targu Mures, Zalau, Valcea si Gheorgheni. Dintre sportivii zalauani prezenti la aceasta gala, sapte s-au clasat pe primul loc, ceilalti trei ocupand pozitia a doua.

La categoria 46 kg, Denis Cordis l-a invins la puncte pe sigheteanul Raul Pop, iar Ionut Chis (cat. 56 kg) a dispus de Razvan Calina, din Zarnesti. Bogdan Ardelean s-a impus prin inferioritatea adversarului in fata lui Gaspar Levente, la categoria 63 kg. Szabo Robert l-a invins prin abandon in repriza a doua pe baimareanul Darius Ghise, la categoria 69 kg, Dan Sabau (cat. 69 kg) a pierdut duelul cu ungurul Ianos Burai, in timp ce in ultimul meci al primei zile, Adrian Poputea, care de anul viitor va boxa doar pentru CSM Zalau, l-a invins categoric la puncte pe valceanul Cosmin Irimescu.

In gala a doua, desfasurata sambata dimineata, Bogdan Trif (cat. 40 kg) a pierdut in fata sigheteanului Nica Oprea, in timp ce Gabriel Cighi (cat. 54 kg) l-a invins la puncte pe Razvan Calina, din Zarnesti. La categoria 56 kg, Ionut Kis a castigat la puncte in fata lui Grapa Catalin, din Zarnesti. Emanuel Popit a pierdut la puncte in fata valceanului Gabriel Dimofte, la categoria 54 kg, in timp ce Andrei Sabau (cat. 69 kg) a castigat prin inferioritatea adversarului. La categoria 62 kg, Andrei Buciuman s-a impus la puncte in fata oradeanului Calugar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »