Sambata s-a deschis primul patinoar din Zalau

Magazin Salajean 21 decembrie 2010 0

Sambata s-a deschis primul patinoar din Zalau

Iubitorii patinajului din Zalau, si nu numai, isi pot petrece incepand de simbata timpul liber pe patinoarul artificial de langa Sala Sporturilor. Firma SC Sport Plus SRL, reprezentata prin Vasile Jula, a inaugurat sambata primul patinoar din oras. Acesta are o suprafata de 500 metri patrati, terenul pe care este situat fiind concesionat pe o perioada de 25 de ani de la administratia locala.

Chiar daca a facut fotbal de performanta, clujeanul Vasile Jula a fost atras de mic de sportul pe patine, iar acest proiect l-a avut in minte de cativa ani. Cand eram mic mergeam la patinoarul din Gheorgheni, insa nu-mi permiteam sa patinez de multe ori pe saptamana, fiindca pe vremea aceea era destul de scump sa inchiriezi o ora la patinoar. Am decis sa fac acest patinoar, fiindca e ceva ce le lipseste zalauanilor pe timp de iarna. Este un sport pentru toate varstele. Sper si vreau sa cred ca am facut o bucurie zalauanilor, ne-a declarat Vasile Jula. Acesta a recunoscut ca pana la urma este o afacere deschiderea acestui patinoar, insa a spus ca nu si-a propus sa aiba profit intr-un timp cat mai scurt. Pina la urma este o afacere, insa nu imi doresc sa am cat mai repede un profit. M-am consultat cu mai multe persoane inainte de a stabili pretul pentru o ora si jumatate si cred ca suma de 10 lei este acceptabila pentru toata lumea. Este un proiect pe termen lung si la fel si castigul. Am discutat inainte cu autoritatile locale si cu oamenii din lumea sportului si toti au agreat intentia mea si m-au sprijinit, iar pe aceasta cale vreau sa le multumesc tuturor, a mai afirmat fostul international.

Daca pretul pentru adulti este de 10 lei pentru o ora si jumatate, copiii vor plati doar 7 lei pentru acelasi interval de timp.

Poate da lectii si la patinaj, nu numai la fotbal

Cu peste 300 de meciuri in Divizia A, actuala Liga I, Vasile Jula se misca la fel de bine si cand are patinele in picioare, nu numai ghetele de fotbal. Este o senzatie de nedescris. A trecut mult timp de cand nu am mai pus patinele in picioare, insa ma misc la fel de bine ca si atunci cand am ghetele de fotbal, spune zambind Lica Jula.

Cariera de fotbalist a inceput-o in 1987, la grupele de copii si juniori de la Universitatea Cluj, iar in 1993 a debutat pe prima scena a fotbalului romanesc, la aceeasi echipa. In acelasi an s-a transferat la Armatura Zalau, cu care a evoluat in Divizia B, iar in 94 s-a intors la sepcile rosii, pentru care a evoluat pana in 2000. Urmatorii patru ani i-a petrecut la Gloria Bistrita, dupa care, intre anii 2004 – 2007, a evoluat la CFR Cluj. A mai evoluat din 2007 pana in 2008 la Dacia Mioveni, dupa care a ales sa evolueze cu FC Zalau in Liga a III-a, echipa la care joaca si in prezent.

In 2006 a fost selectionat la lotul national de seniori, pentru meciul cu Finlanda, din preliminariile Campionatului European.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »