Sălajul, reprezentat pentru a doua oară consecutiv în finala Proiectului „Fotbal şi Feminitate”

Demarat în urmă cu câţiva ani de Federaţia Română de Fotbal, Proiectul „Fotbal şi Feminitate” este organizat în colaborare cu Asociaţiei Judeţene de Fotbal, fiind dedicat jucătoarelor nelegitimate. Şi în acest an, finala turneului a avut loc la Suceava, printre echipele participante fiind şi AJF Sălaj.
14 echipe s-au calificat la faza finală a competiţiei, împărţite în patru grupe, două de câte patru echipe, iar alte două de trei echipe.
Sălăjencele au avut ghinionul de a face parte dintr-o grupă cu patru echipe, adversare fiind AJF Argeş, AJF Braşov şi AJF Harghita. După două înfrângeri la scor, 1 – 10 cu reprezentanta Argeşului şi 0 – 5 cu echipa braşoveană, echipa condusă de Dan Lucaciu a fost aproape de o remiză în ultimul duel, cel cu AJF Harghita. Scorul final a fost 1 – 2, dar sălăjencele au ratat o lovitură de la şapte metri.
După partidele din grupă, AJF Sălaj a jucat împotriva celor de la AJF Bihor, reprezentanta judeţului nostru câştigând la loviturile de departajare.
„Ne bucurăm că am putut fi din nou prezenţi la această competiţie, una organizată foarte bine, unde Federaţia Română de Fotbal suportă toate cheltuielile de masă şi cazare, dar ofertă şi câte un set de echipament tuturor participantelor”, a declarat antrenorul Dan Lucaciu.
AJF Sălaj: Andreea Serencu, Raisa Crişan, Anda Baciu, Carina Boroiu, Giulia Făt, Alissa Şofron, Daria Lucaciu şi Diana Mihuţa. Antrenor: Dan Lucaciu

Leave a Comment