Salajul, locul doi la Cupa Carasului la karting

Magazin Salajean 11 august 2011 0

Salajul, locul doi la Cupa Carasului la karting

Dupa ce au dominat etapa cu numarul doi din cadrul Campionatului National de karting scolar, desfasurata la Simleu Silvaniei, pilotii salajeni au avut o comportare buna si la cea de-a III-a etapa, desfasurata la Resita si organizata sub denumirea de Cupa Carasului.

Au fost prezenti piloti din Resita, Timisoara, Carei, Satu Mare, Braila, Turda, Oradea, Orastie, Deva, Cugir, Tulcea, Baia Mare, Simleu Silvaniei, Suceava, Marghita si Rucar, care s-au intrecut la diferite clase.

Echipajul din Salaj a fost alcatuit din sase piloti, doi din Simleu Silvaniei, trei din Zalau si unul din Cehu Silvaniei. Cele mai bune comportari le-au avut zalauanul Adrian Todoran si simleuanul Nagy Otto.

Todoran a obtinut locul I la toate cele trei categorii la care a luat startul: clasa 50 cmc, clasa 100 junior si clasa 50 cmc open. Nagy Otto a urcat si el de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la clasa 125 cmc si clasa 125 open. Biro Tamas, din Zalau, s-a clasat pe locul doi la clasa 125 cmc, in timp ce fratele acestuia, Biro Peter, s-a clasat pe pozitia a V-a la clasa 60 cmc. Simleuanul Ambrus Istvan a urcat pe podium la clasa 100 cmc, ocupand pozitia a III-a.

Foarte aproape de a castiga locul intai la clasa 150 cmc a fost si Peto Levente, din Cehu Silvaniei. Acesta a condus cursa pana in ultimul tur, cand, din cauza unei defectiuni la kart, a fost nevoit sa abandoneze.

In urma rezultatelor inregistrate, echipajul Salajului a acumulat 51 de puncte, clasandu-se pe locul doi in clasamentul general, dupa Palatul Copiilor si elevilor din Resita. Pe locul trei s-a situat Clubul Copiilor din Turda.

In clasamentele individuale, Nagy Otto si Adrian Todoran ocupa primele locuri la clasa 125 cmc, respectiv 50 cmc, avand sanse reale sa devina campioni nationali in acest sezon. Daca cei doi piloti vor castiga locul intai la cele doua clase si in urmatoarea etapa vor deveni si matematic campioni nationali.

Etapa urmatoare este programata in perioada 20 – 21 august, la Carei, iar ultima etapa va avea loc la Oradea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »