Salajul, cu patru echipe in Campionatul National de juniori republicani

Magazin Salajean 31 august 2010 0

Salajul, cu patru echipe in Campionatul National de juniori republicani

Luceafarul Balan va evolua in premiera in aceasta competitie

La finalul saptamanii viitoare va lua startul noua editie a Campionatului National de juniori republicani (A si B) in care sunt angrenate nu mai putin de patru echipe salajene: Viitorul Zalau, FC Zalau, FC Silvania si Luceafarul Balan. Daca primele trei au evoluat si in editiile precedente, clubul din Balan va fi la primul contact cu aceasta competitie. Chiar azi (n.r. ieri) am vorbit cu cineva de la federatie, iar miercuri trebuie sa merg cu legitimatiile pentru a finaliza toate actele necesare. Era pacat sa nu ne inscriem in acest campionat daca avem posibilitatea sa jucam.

Practic, pentru juniori aceasta este cea mai puternica competitiel la nivel national, a precizat oficialul clubului din Balan. Acesta a mai afirmat ca in aceasta vara s-au facut renovari la terenul din comuna, iar in aceasta saptamana va ajunge si autocarul cu care vor face deplasarea cele doua echipe de juniori. Luceafarul Balan nu va evolua insa in aceeasi serie cu celelalte trei echipe salajene, urmand sa joace in Seria a VII-a, unde va avea de efectuat deplasari destul de lungi. Celelalte trei echipe, care in sezonul trecut au evoluat in Seria a V-a, au fost repartizate pentru sezonul urmator in Seria a VIII-a. Viitorul Zalau si FC Silvania Simleu Silvaniei vor evolua pe teren propriu in prima etapa, programata duminica 12 septembrie, in timp ce FC Zalau va evolua in deplasare, la Ariesul Turda. Clubul manageriat de Daniel Sabau va primi vizita celor de la Olimpia Satu Mare, in timp ce simleuanii vor evolua impotriva Gloriei Bistrita.

In ceea ce priveste clubul simleuan, nu se stie deocamdata cu ce juniori va evolua in noul sezon, avand in vedere ca Adrian Damian, presedintele CS Barcaul Nusfalau, s-a aratat nemultumit de colaborarea pe care a avut-o in sezonul anterior cu oficialii de sub Magura. Nu cred ca voi fi de acord sa joc si in campionatul viitor pentru FC Silvania, pentru ca nu am avut o relatie buna. Ii inteleg ca au multe probleme de rezolvat la echipa de seniori, dar trebuie sa-si indrepte mai mult atentia si spre juniorii republicani. Voi avea in aceasta dupa-amiaza (n.r. ieri) o discutie cu primarul din Nusfalau, dupa care maine (n.r. azi) vom sti cu exacticate ce vom face, a afirmat Damian. In cazul in care raspunsul celor de la Nusfalau va fi unul negativ, simleuanii mai au o varianta, aceea de a evolua cu juniorii de la Crasna, meciurile urmand sa aiba loc pe stadionul din comuna.

Luceafarul Balan va debuta pe teren propriu, urmand sa intalneasca CSS Bihor Oradea.

Partidele juniorilor A vor incepe la ora 12, in timp ce la juniorii B, meciurile sunt programate la ora 14.

Programul primei etape din Seria a VIII-a: FC Viorel Mateianu Baia Mare – LPS Satu Mare, Ariesul Turda – FC Zalau, LPS Cluj – Municipal Cluj, Viitorul Zalau – Olimpia Satu Mare, LPS Bistrita – CFR Cluj, FC Silvania – Gloria Bistrita, Ardealul Cluj – CSS 2 Baia Mare.

Programul primei etape din Seria a VII-a: FC Timisoara – Drobeta Turnu Severin, Gloria Arad – CSS Municipal Resita, Centrul de Fotbal Liberty Salonta – LPS Banatul Timisoara, ACU Arad – CSS Lugoj, FC Bihor Oradea – UTA Arad, Luceafarul Balan – CSS Bihor Oradea, CSS Caransebes – Politehnica Timisoara.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »