Salajul are din nou Directie pentru Sport si Tineret

Magazin Salajean 21 octombrie 2010 0

Salajul are din nou Directie pentru Sport si Tineret

Fostul director al Directiei pentru Tineret, Costel Ardelean, a preluat fraiele noii institutii

Printr-o Hotarare de Guvern, Directiile Judetene pentru Sport, respectiv Directiile Judetene pentru Tineret si-au incetat activitatea in urma cu o luna. Prin acelasi act normativ, la aceeasi data, au luat fiinta Directiile Judetene pentru Sport si Tineret. In Salaj, noua institutie este condusa de Costel Ardelean, care, pana la data comasarii celor doua Directii, a ocupat functia de director la Directia pentru Tineret Salaj.

Acesta a mai fost in trecut membru in Biroul Executiv din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Salaj, dar si presedinte al Asociatiei Sportive Gloria Ban, ultima functie ocupand-o si in prezent. Odata cu unirea celor doua Directii s-au comasat si serviciile celor doua institutii (administrativ, economic si secretariat), de activitatea specifica urmand sa se ocupe 11 persoane. Directorul Ardelean ne-a precizat ca nu a fost nevoie sa se faca nicio restructurare, deoarece au avut loc reduceri de posturi la ambele Directii, inaintea unirii acestora. Directia pentru Sport si Tineret (DJST) Salaj va avea sediul la fosta Directie pentru Sport, Piata Iuliu Maniu, numarul 12. La fostul sediu al Directiei pentru Tineret va ramane doar un Centru pentru Tineret, care va fi condus de Mariana Stanean. De Centrele de Agrement va raspunde Csilag Istvan, urmand ca Dan Maxim sa se ocupe de Centrul de Agrement Meses, iar Aurel Palce, de Centrul de Agrement Izvoarele Barcaului – Tusa.

Consilieri pe partea de sport vor fi Nicu Lapusan, fostul director al Directiei pentru Sport si Mircea Sumurducan, care a ocupat aceeasi functie si inaintea comasarii celor doua institutii.

Contabilitatea va fi coordonata de Lia Sabau, de achizitiile publice, investitii si patrimoniu se va ocupa Lucica Briscan, iar partea de buget personal si secretariat va fi incredintata Marianei Galgau.

Noul director la DJST Salaj ne-a declarat ca pe partea de investitii se are in vedere extinderea si modernizarea Centrului de Agremenet Izvoarele Barcaului – Tusa, iar pe sport, cea mai importanta actiune ce urmeaza sa se desfasoare pana la finele anului este organizarea festivitatii de premiere a celor mai buni sportivi din Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »