Salajenii sunt asteptati la meciul de volei Romania – Olanda

Magazin Salajean 25 august 2011 0

Salajenii sunt asteptati la meciul de volei Romania - Olanda

Salajenii pasionati de sportul cu mingea la fileu se pot bucura de primul meci de la terminarea anului competitional 2010-2011. Acestia pot participa sambata la confruntarea de la Baia Mare dintre nationalele de volei masculin ale Romaniei si Olandei, in turul preliminar eliminatoriu al calificarilor la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Echipa de volei masculin a tarii noastre se va intalni cu reprezentativa Olandei in 27 august, la ora 18.00, in Baia Mare, la Sala Polivalenta, respectiv, in 3 si 4 septembrie in deplasare. O eventuala victorie in dubla cu Olanda ar duce echipa tricolora in primul turneu de precalificare, cu alte trei echipe in grupa, competitia fiind programata intre 22-27 noiembrie.

Iubitorii voleiului din Salaj sunt asteptati, in numar cat mai mare la Baia Mare, pentru a se alatura sustinatorilor sportivilor romani. In acest sens, conducerea Clubului Remat Zalau pune la dispozitia celor interesati de participarea la meci un autocar, care va porni spre Baia Mare, sambata la ora 15.00, de la Sala Sporturilor din Zalau. Potrivit anuntului facut de organizatori, Federatia Romana de Volei, intrarea la meci a publicului este libera.

Intalnirea va fi arbitrata de Michail Themelis (Grecia) si Vladimir Oleynik (Rusia). Delegat CEV va fi Viorel Manole (Romania). Campioana Romaniei, Remat Zalau, are trei jucatori convocati la nationala, este vorba despre Razvan Mihalcea, Adrian Feher si Mihai Maries. In lotul Romaniei, antrenat de tehnicianul principal Stelian Moculescu si secundul Aurel Vlaicu, sunt inclusi: coordonatori: Cristian Bartha si Vlad Moisa; centri: Sergiu Stancu, Fabian Birau, Radu Began si Razvan Mihalcea; extreme: Bogdan Olteanu, Florin Voinea, Dan Borota si Robert Tutea; universali: Adrian Gontariu si Mircea Roman; libero: Adrian Feher si Mihai Maries.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »