Salajenii s-au umplut de medalii la Cupa Maramuresului

Magazin Salajean 21 martie 2012 0

Salajenii s-au umplut de medalii la Cupa MaramuresuluiEditia din acest an a Cupei Maramuresului la karate shotokan a avut loc duminica, la Baia Mare, fiind prezenti 80 de sportivi din Maramures, Salaj si Bihor. Sportivii prezenti au concurat in proba de kumite individual, iar la final, organizatorii le-au oferit sportivilor clasati pe podium medalii, cupe si diplome.

Judetul nostru a fost reprezentat de o delegatie alcatuita din 18 sportivi, toti avand o evolutie deosebita, reusind sa urce pe podium la categoriile la care au concurat.

CS Dani-San Zalau, club condus de Dan Chis, a fost reprezentat de zece karateka: locul I – Keresztes Linda, Andrei Cres, Cosmin Peter; locul II – Alexandra Ciule, Diego Rucareanu, Vicsi Mark; locul III – Keresztes Syntia, Giulia Gurzau, Sergiu Gombasi si Petrisor Margin.

CS Omega Simleu Silvaniei a avut sase reprezentanti din Simleu Silvaniei si doi sportivi de la sectia din Jibou. De la sectia din Jibou au fost prezenti: Geanina Toma – locul I si Paula Radu – locul III. Dintre sportivii simleuani, patru s-au casat pe primul loc, iar doi pe ultima treapta a podiumului: locul I – Tania Pop, Balog Krisztina, Balog Krisztian si Fazakas Mark; locul III – Marius Ilinca si Ioan Versan. Suntem multumiti de rezultatele sportivilor nostri. Ii felicitam pe aceasta cale si le uram succes in continuare atat in activitatea sportiva, cat si in cea scolara, a precizat presedintele CS Omega Simleu Silvaniei, Gheorghe Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »